Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skooołooowana

PORADZCIE JAKI KUPIC TELEWIZOR LCD ?

Polecane posty

Gość skooołooowana

do 3 tys. 32 cale z MPEG-4 w miarę dobry. Kompletnie się na tym nie znam a nie mam męskiego wsparcia:( Z góry dziękuję za odpowiedź:)

Gość skooołooowana
wiem, że macie ciekawsze tematy do przeczytania, ale ja naprawdę jestem w tym temacie ciemna a jutro jadę kupić. Bidna siedzę już tydzień bez:(

Gość skooołooowana
pewnie wszystkich facetów wywiało z kafe...

Gość dhndgjndgj
gdybys zapytała miesiac temu powiedziałbym SONY mieli promocje 5 lat gwarancji- ale juz sie skoczyła :( te tansze telewizory sa porównywalne , ja bym celował w Sharpa , Philipsa, Toshibe (wszytkie 3 maja te same matryce od sharpa) wszytkie 3 marki maja dobra elektronike wewnatrz , niestety bedzie to drozszy wydatek niz LG chociazby

Gość nareeew
Gdzie najbliżej swojego miejsca zamieszkania można obejrzeć towar przed zakupem można sprawdzić przez stronę www.gdzieobejrze.pl . Oni ogarniają już zasięgiem cały kraj. Wyszukiwarka pokazuje tylko te magazyny i sklepy w pobliżu.

Gość zertt
Ja się nauczyłem ostatnio szukać sklepów online przez stronę poszukiwacz24.pl. Fajna, przejrzysta i prosta w obsłudze wyszukiwarka. Co jest fajne to mają nawet oferty z olx, także można też dzięki nim na tej stronie znaleźć, a tam często są rzeczy dużo taniej, bo z drugiej ręki. No i druga rzecz, którą tu dobrze wymyślili to wyszukiwanie zakupów grupowych. Tych portali z zakupami grupowymi jest teraz mega dużo, a tu mam podgląd na wszystkie za jednym zamachem.