Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Watka

Tłuścioszka i ginekolog

Polecane posty

Gość Watka

Witam. Mam 24 lata, ważę jakieś 130kg i muszę iść do ginekologa. Tylko chodzi o to, że jeszcze nigdy u niego nie byłam i strasznie się wstydzę. Głownie wstydzę się tego, że będą jakieś komentarze itp. Może jest tu jakaś grubcia, która dała radę i doda mi sił???

Gość sdiadoh
wpierdol jeszcze z kilo kapusty 40 schabowych i z 20 kg ziemniaczkow na odwage 🖐️

ginekolog to lekarz takze zadnych komentarzy nie bedzie ci sypał,i wiele takich kobiet przyjmował w swojej karierze.jesli krepujesz sie isc do mezczyzny to idz poprostu do lekarki

Gość Przede wszystkim...
.. to w jakim celu idziesz do lekarza? Bo jeśli z nieregularnymi miesiączkami, bądź ich brakiem - to lekarz (czy to kobieta, czy mężczyzna) powie Ci, że konieczna jest dieta. Tłuszcz ludzki wytwarza dodatkowy estrogen, w związku z czym zaczynają się duże problemy. Natomiast jeśli tylko po to, by dostać tabletki anty (których nie dostaniesz ze względu na swoją wagę), albo żeby się ogólnie przebadać - to nie zwracaj na nic innego uwagi. Ja wolę chodzić do faceta, bo kobiety szybciej oceniają złośliwie Twoją urodę, niż mężczyźni (wbrew mitowi jaki panuje wśród dziewcząt).. No i tyle..

Gość Ja też należe
do grona kobiet pulchnych i nigdy z tego powodu nie miałam żadnych docinek ze strony lekarza (a byłam u kilku). Przynajmniej ja tego nie słyszałam!!!! A jeśli chodzi o zalecenie, że muszę schudnąć - to tak, staramy się z mężem o dziecko i to jest w skazane w moim przypadku. I chociażby dla mojego zdrowia i lepszego samopoczucia....Także nie zamartwiaj się. Głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no 130
kg to dosc duzo, ja bym na twoim miejscu przynajmniej do 80 zrzucila...

Gość big girl
HEJ masz prawo być jaka jesteś a każdy komentarz natury medycznej będzie dobrą radą dla zdrowia... i nie martw się. a jak cie coś dotknie, to o tym głośno powiedz. ja waże tylko- aż 69 kg i kiedy ktoś mi czyni komentarz od razu pytam- czy gdybym była drobna i chuda byłabym mądrzejsza, i bardziej wartościowa? mam prawo być jaka jestem i nikomu nic do tego. przecież z ginem się nie kochasz tylko badanie robisz, co mu do ciebie? p.s. kiedyś miałam niekontrolowane ktwawienie i zbadano mnie bez wcześniejszego mycia, kompletnie wbrew moim protestom. taką okrawawioną. powiedziano mi wtedy- liczy się Pani zdrowie a nie estetyka :) a i uwaga o estrogemach w tłuszczu- cenna... bo to znaczy że cellulit i z tego wynika, a nie wiedziałam