Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dianka90

WYPEŁNIAM WNIOSEK DO ŻŁOBKA-PYTANIE

Polecane posty

Witam. Mam pytanie, czy z zdaniu: WNIOSEK GŁOSZENIA DZIECKA DO ŻŁOBKA NR... W... OD DNIA... no wlasnie, to chodzi o dzien w ktorym zglaszam chec oddania dziecka do zlobka ( 15,03) czy ewentualne przyjecie go (przyjecia sa od 01,09). Zastanawiam sie o ktora date chodzi. Prosze o odpowiedz.

Gość plottttt
jeśli idzie od 1 września, to 1 września wpisujesz. to jest data od kiedy chcesz wysłać dziecko

Gość Dianka mam pytanie
czy dawno wróciłaś do pracy? jak dziecko zareagowało? z kim zostawiasz dziecko teraz?

Ja konczeteraz 4 klase technikum. Dziecko jest wtedy pod opieka swojego ojca, babci czasem prababci. Od wrzesnia pojdzie do zlobka. Wrocilam do szkoly 3tyg po porodzie. Przykro mi bylo, ale musze sie uczyc zeby zapewnic byt mojej klusce :D

Gość pytanie za 100 pkt..
SKĄD masz nowy wniosek do żłobka skoro ma być udostępniany dopiero od 1 kwietnia???

Gość u mnie wnioski sa od 15 lutego

o jakich wy wnioskach piszecie?? u mnie ide i skladam wnioske bez wzgl na date, tylko do przedszkola na wrzesien dopiero po 1 kwietnia moge zlozyc

u mnie wnioski sa od 15 lutego----- a ogłoszenie wyników kiedy?> to wszędzie może być inaczej?

Gość cos mi tu nie pasujeeeee
U mnie zapisy do zlobka sa od 1.4.I jak to wyglada U WAS BO U MNIE..Pani powiedziala mi ze najlepiej przyjsc rano kiedy otwieraja zlobek czyli o 6 rano i ustawic sie w kolejce.kTO 1 TEN LEPSZY.u mnie jest jest ok.20 miejsc.I zlobek,Miasto ok.30 tys. mieszkancow.

cos mi tu nie pasujeeeee u mnie wnioski 1 kwietnia od 6 rano do tego zasady - zameldowanie, zatrudnieni, czy z MOPSU pomoc, wielodzietnośc, samotny rodzic, ilośc dzieci w rodzinie, ostatnio byla tylko kolejnosc zgloszen a teraz jeszcze te zasady paranoja strach ze sie nie zalapie żłobki tylko dla biednych i nic nie robiących??? prorodzinne państwo!!!! nóż się otwiera w kieszeni

Gość a unas podania przyjmują
od 1 lutego - tylko rozpatrywane będa w kwietniu! na 40 miejsc już jest 80 dzieci :( ...w podaniu tylko zaświadczenie o zatrudnieniu musi być...

A mam pytanie jak to jest z tym zatrudnieniem.Ja obecnie jestem na wychowawczym.Do pracy wroce dopiero jak mala przyjma do zlobka.Czy tak moze byc????

jesteś na wychowawczym ale jesteś zatrudniona, masz umowe o pracę, to ma znaczenie a jak oni to liczą, rozpatrują, analizują...to pies jeden wie

Gość a unas podania przyjmują
no ja tez na razie oficjalnie nie pracuję - ale pieczatkę sobie wbije bo to nasza firma - tylko zusów 2 mam sie do tej pory nie opłacało płacic- ale napisałam sobie projekt o dofinansowanie i dostałam i planuje też że zus zacznę płacić od września i dziecko do żłobka pójdzie (o ile dostanie).... ze starszym dzieckiem miałam podobnie i nie robili problemów- moim zdaniem - jeśli tylko ci pracodawca podbije to ok...

ja jestem w 4mcu ciazy i jzu zapisalam dziecko jakies 2 tyg temu zasada - musimy w dwojke pracowac i miec zasw z pracy :) byc zameldowani w miescie w ktorym jest zlobek i oddac dziecko na wiecej nzi 6 godzin to priorytety :) wszystkie inne wnisoki pzresuwaja sie w kolejce jak nie amsz tych 3 warunkow, chyba ze jestes niepelnosprawna, samotna matka lub bida piszczy i zyjesz z mopsu ale musisz pracowac :) dzieic sa pzryjmowane caly rok w miare miejsc zwlanianych :) jedyny minus panie w zlobkach sa baaardzo podatne na lapowki :D przy tych zasadach i mimo ze takie zasady to i tak duzo dzieic p[rzychodzi na 3-4 godzinki a ich rodzice nei pracuja i wcale eni mieszkaja w tym miescie itd.. a miejsce dziecko zajmuje tym co by skorzystali i pracuja i potzrebuja tego zlobka :/

Rozmawialam juz z szefowa czy wystawi mi jakies zaswiadczenie ze jestem zatrudniona i ze moge wrocic do pracy.Ale umowe mam do wrzesnia 2011.Ale ja niewracam do swojej wczesniejszej pracy bo nie ma juz dla mnie miejsca i musze szukac nowej pracy.

Ja jesetem jako samotna matka.Z ojcem dziecka nie jestem i placi na corke alimenty.Ale mam nowego partnera ktory z nami mieszka.I tak tego nic nie sprawdzi.

U mnie 1 oddzial zlobkowy dl dzieci od 18 miesiaca zycia.Ile u was kosztuje zlobek??????

Gość gthjkjhgytfd

Gość Dianka mam pytanie
a który to żłobek? składasz do jednego i drugiego może?

Gość u mnie wnioski sa od 15 lu
wnioski od 15 lutego do 31 marca, ogłoszenie przyjęć 15 kwietnia zasada: oboje rodzice pracują, dziecko ma zameldowanie na terenie miasta , ale jak to w praktyce wygląda to nie wiem.

Gość Dianka mam ptanie
A do którego złożyłaś jeśli można spytać? i jakie kryteria trzeba spełniać by mieć dofinansowanie z MOPS-u?