Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumbumbumbum

Moja znajoma prowadza się z kurduplem

Polecane posty

Gość bumbumbumbum

Żałosne, ona jest ładna ma ok 180 cm, a prowadza się z kurduplem który nawet nie ma 170 cm!! Dla mnie to żenada, rozumiem jakby ten facet jeszcze był przy kasie, ale on nie jest wcale bogaty! Żałosne, pary powinny się dobierać pod względem wzrostu i wyglądu, a jak facet mały to niech szuka takiej co ma 150 albo niech da sobie spokój z laskami!!

Gość a co ciebie to obchodzi
jak masz ochotę to się dobieraj wg wzrostu i zarostu

Gość bumbumbumbum
Obchodzi, bo ta laska robi krzywdę temu biednemu chłopakowi to raz (szczególnie podczas sexu gdy laska uprawia sex z niskim to on przeżywa gehennę!!), a po drugie to żenada i na kafeterii takie pary nie są mile widziane. W ogóle jak facet mam niej niż 170 cm to powinien dać sobie spokój z laskami!! Za niski i za dziecinny!!

Gość bumbumbumbum
Zazdroszcze jej bo ja jestem grubym pasztetem i nawt kurdupel na mnie nie spojrzy :(

a to feler- westchnął seler..........

''i na kafeterii takie pary nie są mile widziane.'' Od kiedy?

Gość bumbumbumbum
Mam straszne kompleksy, ponieważ nie gwiżdże na mnie nawet pan Mietek spod monopolowego, który ogląda się za wszystkimi dziewczętami w okolicy. Tylko mnie jedną omija wzrokiem, gdy idę kupić czteropak do kolejnej paczki chipsów, którą następnie zjadam samotnie przed TV, oglądając z zapartym tchem Modę na sukces, M jak Miłość, Klan, Plebanię oraz inne ambitne polskie produkcje.

laska wie co robi, niski facet bez problemu obrabia cycusie i piczusie. A wysoki jak piczkę to głowę ma gdzieś wysoko, albo mósi zwijać się w paragraf.

Gość ale jak wysoka laska
uprawia sex z niskim, to on może odczuwać ból :( Sam jestem niski i nie wyobrażam sobie stosunku z wyższą od siebie!! Wolałbym już umrzeć niż mieć stosunek z laską co ma 180 cm i rozmair buta ponad 40!! :(

Ile Ty masz lat ? ;/ Piszesz jak gówniara jakas ;/ Daj spokój co to Ciebie obchodzi ? Ty bedziesz szukać faceta do pokazu ?? Czy będziesz z nim z miłości - w co wątpie po Twojej wypowiedzi - gdzie Twój rozum ? ;/ i dziecinna to Ty jesteś ...

Gość zielona_fala
cześć co wy za bzdury wypisujecie mój jest o 15 cm niższy i jest bosko bo to nie od cm zależy tylko od tego co ma się pod kopuułą i w sercu

Gość zielona falo powiedz
Rozumiem że masz 190 cm, a Twój 175 cm?? Jeśli nawet tak to spoko... gorzej jakby Twój facet miał poniżej 170 cm (np 168), to wtedy wybacz, ale uważam że robisz mu krzywdę. Tobie może i Bosko jest, ale on podczas kiedy ty się z nim kochasz odczuwa ból i wyje!! Może nie powie Ci tego wprost, ale z pewnością jest mu bardzo niepzryjemnie. P.S. Stopy też masz większe od niego ? :(

Gość A kogo wzrost obchodzi?
Znajoma jest byłą modelką, ma prawie 180, a jej ukochany 164 i są szczęśliwi. Ja mam 162, mąż 198 i też jest dobrze :P

Gość Różnica wzrostu jest OK
Ale TYLKO WTEDY kiedy ON jest wysoki a ona niska. Jeśli jest odwrotnie to sorry, facet wyje z bólu podczas sexu to raz, po drugie strasznie to wygląda, śmiesznie i żałośnie!! :(

Autorko a chuj Cie oni obchodzą. Jak im dobrze to przestan d im obrabiac. Swoją sie Zajmij albo do prezydenta napisz moze by przepisy zmienił..

Gość zielona_fala
haha mam 180 a stopy mam mniejsze niż on uwielbia jak go dosiadam

Gość fdfdddddddd
To straszny ból. Ale wy głupie jesteście.

Gość bo jak facet ma mniej niż 170
cm i uprawia sex z taką co ma prawie 180 cm to wtedy nie on ją posuwa tylko ONA JEGO !! Ona nim rządzi w łóżku, ona robi z nim co chce, a jak ma większe stopy to ma także dużą szeroką pochwę. Jak się taka podnieci to ptorafi mieć rozwarcie na 6 cm średnicy!! To logiczne i oczywiste!!

Gość Jak są szczęśliwi
to ich sprawa.

Gość figa faga
Gościu odpuść sobie, tak wiemy masz 169 wzrostu i masz kompleksy i pierdzielisz o tym na różnych tematach. Jesteś zwykłą cipką. pozdro i spierdzielaj

Gość nu huiu
co za temat :D

Gość orggiaaaaaaaaaaa
gowno ci do tego glupia suuko

Gość miggi
ja też jestem wysoka 188 i mam faceta /od czasu do czasu/154 ale ma lagę chyba 25 cm - nie wiem co robić jest po prostu extra