Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznałam kogoś kiedy

Do wszystkich ZAKOMPLEKSIONYCH osób!

Polecane posty

Gość poznałam kogoś kiedy

Zawsze wychodząc gdzieś ze znajomymi czy po prostu do ludzi (na miasto itd) ukrywałam wszelkie swoje mankamenty (miałam sporo kompleksów, a to że jestem płaska, a to że za chuda, cera nie taka...) Nigdy nie pokazałam się bez pushupa :O czy bez makijażu. Przez ten czas praktycznie nikogo nie poznałam (jeśli chodzi o mężczyzn). Co prawda nikogo nie szukałam, ale chodzi o sam fakt. Pewnego dnia miałam tego wszystkiego dosyć a jednocześnie postanowiłam trochę "powiększyć" ciało na siłowni i nabrać kondycji. W staniku sportowym, koszulce, szortach, bez makijażu i byle jak związanymi włosami... poznałam Jego :) W momencie, w którym w ogóle bym się tego nie spodziewała. Wtedy, kiedy odrzuciłam wszelkie swoje kompleksy. Czy to go przyciągnęło? Może ;) Życzę tego wszystkim zakompleksionym osobom - wyzbycia się kompleksów, bo nie mają one znaczenia a odbierają to, co najważniejsze - pewność siebie!

Gość sweetkaa
fajny tekst ale wpadnij obejrzeć moją cipkę

Gość fajnie że ci się udało

Gość coś w tym jest na pewno
Spotykałam się kiedyś z facetem, o którym wiedziałam, że zostanie moim mężem (on jeszcze nie wiedział). Oczywiście zawsze makijaż, ciuchy itp. Po latach - już jako mąż - powiedział mi, że decydującym momentem, że zakochał się wtedy we mnie na 100% i wiedział, że to ja i tylko ja - było to, gdy wpadł do mnie niespodziewanie, a ja w powyciąganych dresach, bez makijażu, z szop na głowie itp. - kobiety wiedzą, o co chodzi :-) Wtedy poczuł, że jestem mu najbardziej bliska....

Gość daje nadzieję wszystkim

Gość smutas do potęgi
Nie wszystkim. Ja już się nie łudzę...

Gość monalisa23.
A mój byly chlopak kazal mi chodzic spac w makijazu....bo nie lubil jak go nie mam na sobie...Ranil mnie tym :-(

Gość ENI-35
a mój pomimo, ze mówi ciągle do mnie brzydula.......ma ciągle oczy maślane.....a wczoraj powiedział, ze mnie kofffffaaaa.......więc co tam.....wazne zeby byc czystym , zadbanym i miec swoje zdanie na wiele poglądów