Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielce zafrasowany facet

Chce iść na basen i dziwne zachowanie mojej dziewczyny w zwiazku z tym

Polecane posty

Kolega zaproponował, abyśmy zaczęli chodzić na basen. W związku z tym ja zaproponowałem mojej dziewczynie aby z nami chodziła. Ona się nie zgodziła i powiedziała, że nie wygląda za dobrze i że musi schudnąć ( 160 cm 47 kg :-o ) Prosiłem ją kilka razy i ona kategorycznie się nie zgadzała więc ja powiedziałem jej, że będę w takim razie chodził bez niej. Przez chwilę milczała a później zaczęła swoje wywody że ja jestem chamem i po co ją zapraszałem skoro chcę teraz sam iść. I ona pójdzie z koleżanką na konkurencyjny basen gdzie na pewno będzie wielu mężczyzn i będą je podrywać. To ja kolejny raz ją prosiłem by poszła z nami na co usłyszałem że ja nie chciałem by ona chodziła tylko tak ją zaprosiłem bo tak wypada :-o I teraz ma do mnie focha, jak idę to słyszę że idź niech Cie tam podrywają mnie to wali... I teraz chodzi obrażona i właściwie nie wiem o co jej chodzi. Seksu nie ma, jest oschła i zimna. Co o tym myślicie ?

Gość blabliczkaa
a ile dzieci maja lat????? nie ma jakiegos innego forum dla gimnazjalnych idiotów????

Ona ma 26 a ja 30... Jej zachowanie zaczyna mnie irytować...

Gość iloveloveeeyou
masz 30 lat i piszesz tak debilne posty na forum dla kretynów???? no to wlasnie wystawiles sam sobie opinie zalosne

Pisze bo chce sie poradzić co zrobić z tym fantem. Jak spowodować u niej by zaczęła się normalnie zachowywać. Jak jej wypomniałem, że stroi fochy jak księżniczka to z furią zaczęła krzyczeć że jestem pojebany bo ona żadnych fochów nie stroi i że zawiodła się na mnie. I oczekuje teraz przeprosin :-o

Gość Mamma___mia!
to proste-ona ma kompleksy i nie bedzie chodzila z toba i twoim kolega na basen. wkurza ja ze ty tak czy siak bedziesz na ten basen chodzil i bedziesz sie gapil na laski a niektore beda zapewne atrakcyjniejsze od niej i jest zazdrosna ze bedziesz sie patrzyl, ze moze kogos poznasz itd. na niskie poczucie wartosci

Gość idz idz a ja niech zazdrosc
zezre hehehhe

Gość Mamma___mia!
moze ci sie to wydawac glupie ale laski takie sa. nawet bedac z dziewczyna na plazy ona tylko patrzy czy przypadkiem nie przechodzi obok jakas laska z figura modelki na ktora moglbys przez przypadek spojrzec ;)

Może to i kompleksy. Ale nie zasłużone. Dziewczyna jest na prawdę atrakcyjna i dziwie się jej zachowaniu. NIe jeden facet się na nią patrzy i ją podrywa. Nie o to mi chodzi. Problem brzmi jak zmienić jej idiotyczne zachowanie i foszenie się o byle co a później wypieranie się i bezczelne oczekiwanie na przeprosiny :-o

Autorze postu => mam jedna, jedyna rade dla Ciebie, a w zasadzie nie rade a raczej opinie...Twoja dziewczyna jest po prostu niedojrzala emocjonalnie. Jestem w jej wieku i takie fochy strzelalam jak mialam 15 lat.

Gość huhkhbkkhbkh
takiego charakteru nie zmienisz. Nie da się. Jak ktos napisał jest niedojrzała i ma kompleksy. Tyle w temacie.

Gość CZESIO ZGUBIŁ PRZEKLINAKA
Może nie czuje się atrakcyjna, powiedz że jest dla Ciebie najpiękniejsza i inne dziewczyny masz gdzieś.

Gość o matulu poco ty jestes z ta
ANOREKTYCZKA?!(160 cm 47 kg)

Dziewczyna ma niskie miewanie o sobie, nie jest pewna siebie a na dodatek jest niedojrzała emocjonalnie i robi głupie problemy. Znajdź kogoś normalniejszego. Zachowuje się jak dzieciak...

Gość fnhgjghj
autorze nie zmienisz zachowania dziewczyny, mozesz jedynie zmienić dziewczyne na inną

Gość nie przepraszaj jej
powiedz jej jeszcze raz grzecznie i milo, ze chcialbys zeby z toba chodzila na basen, i ze jej pretensje sa bezzasadne bo nie chciales jej zranic i nie ma podstaw by tak sadzic a potem nie przepraszaj tylko czekaj aż zmądrzeje terrorowi psychicznemu i fochom nie wolno ulegac - stracisz na tym ty (jej szacunek i powazne traktowanie) ona (nie nauczy sie normalnie postepowac z ludzmi) i wasz zwiazek

Gość huhkhbkkhbkh
co to jest "niskie miewanie"??