Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmolessta

to mial byc tylko seks a ja sie zaangazowalam

Polecane posty

Piotrek ja w moim układzie jestem juz prawie 2 lata i naprawde jestem bardziej szczesliwa niż jak byłam kiedys z facetem z "niby"miłosci. Zasady są jasne, nie ma zazdrości, ograniczania, kontroli...bo nie ma miłosci miedzy nami, dlatego chyba łatwiej przychodzi nam szczerosc wobec siebie. Jest za to przyjaźń i udany sex.

Gość piotrek30krk
Od tego masz forum :-) Skasuj jego numer, zajmij sie czyms pozytecznym, wymagajacym uwagi... Wiem, ze mi jst latwo mowic, ale moze chociaz sprobuj.

Gość piotrek30krk
cassablanca: ciesze sie twoim szczesciem! Bez cienia przekasu i ironii. Serio sie ciesze!

kasownie numerów nic nie da( mimo, że tak radziłam), wiem jak było ze mną, ilekroć kasowałam jego nr gg, to na drugi dzień wpisywałam go ponownie. i tak w kółko. Długo to jakoś rozpamietywałam, bolało jak nie wiem. i tęsknota....ale przechodzi. wiem co mówie:-).

JOVAN tak, masz rację. Uczucie może sie pojawić, nawet jesli ustalimy zasady, ze to tylko sex i nic wiecej. Ale to kobiety raczej mają z tym wiekszy problem. Chociaż kiedyś bedąc z facetem na układzie zauważyłam, że sie zaangażował. Zakonczyłam to jak najszybciej bo nie chciałam by cierpiał. Ale niestety nie chciał odpuscić, dzwonił, pisał....ale przeszlo mu.

Prędzej czy później wszytkim nam przechodzi...no chyba, że kochani kończy to się małozeństwem:-):-)

Gość mmolessta
nie mam jego gg, kontakt mielismy tylko telefoniczny... dzis chcialam wyjsc z domu zeby sie zrelaksowac napisalam do 1 kolezanki- nie da rady, drugiej sie nie chce a kolega wcale nie odpisal wlaczylam gg - nikt sie nie odzywa weslzam na nk- zero widomosci po prostu wszyscy o mnie zapomnieli! a jak siepotykalam sie z K. to wtedy inni pisali i dzwonili, a ja bylam zajeta! ironia losu

Piotrek dzieki 🌻 autorko czas leczy rany....naprawde:) reszta ma racje - zajmij się czymś pożytecznym, moze idz do fryzjera, kosmetyczki, wybierz się na imprezę, do kina ;) chyba masz znajomych ?

ooooj to niedobrze :( moze po prostu poczuli sie zaniedbywani skoro nie miałaś dla nich czasu :(

Gość mmolessta
no jak sie wali to wszystko!

autorko 🌻 głowa do góry ;) na pewno znajomi znów zaczną się odzywać ale skoro nie miałaś zbyt wiele czasu to rozumiem troszkę, że tak reagują ;) o przyjaźń też trzeba dbać ;)

spróbuj jutro się z kimś umówić ;) moze jakies zakupy, kino ;) sprobuj odnowić znajomosci ;)

Gość mmolessta
cassablanca dzieki 🌻

🌻 szczerze Ci współczuję, że facet tak sie zachował wobec Ciebie :( Ale nie jesteś pierwszą i nie ostatnią :( Uwierz, że bedzie dobrze ;)

Gość mmolessta
tez nie moge w to uwierzyc, ze zostalam tak potraktowana mozna to bylo skonczyc po ludzku, z twarza, a nie jak ...

Gość po ludzku to sie konczy
z kobietami, a nie z workami na sperme

Gość piotrek30krk
Uuuuuuuu, pojechales koles!

Gość mmolessta
spermy jego nie lykalam - zapewniam! nie twierdze ze nie ma tu mojej winy, owszem mam wyrzuty sumienia, ale on tez nie jest bez winy

Gość piotrek30krk
Dobra mmolessta, znikaj z tego forum, bo my piszemy, ty czytasz i o nim niepotrzebnie myslisz. Tak jak powidziala cassablanca, zabirz si za jakies pozytczne zajecie. Zycze powodzenia i trzymaj sie cieplutko! Papa. P.S. Czy lykalas, czy nie... Nie tlumacz sie jakiemus zakompleksionemu anonimowi. Papa.

Gość mmolessta
dzieki Piotrek 🌻