Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czelidka

Liczy na kolejny szybki numerek? To się przeliczy.

Polecane posty

Gość czelidka

Poznałam go przez naszego wspólnego znajomego. 3 lata młodszy. Jeszcze student. Na 2 spotkaniu wylądowaliśmy w łóżku. Wstrzymywałam się strasznie,ale to było silniejsze ode mnie. Kiedy się całowaliśmy cała drżałam. Nigdy przedtem nie zrobiłam czegfoś takiego. Na drugi dzień dostałam smsa,że on musi przemyśleć,że zobaczymy,jak to wyjdzie. No i się nie odzywał 1,5 miesiąca. Potem za pomocą popularnego portalu,napisał do mnie wiadomość w stylu,że go jeszcze pamiętam i co u mnie słychać. I tak od słowa do słowa czytam wczorajhsza wiadomość,a tam on mnie pyta,czy nie przyszłabym do niego,bo wynajmuje stancję z kioleżanką,ale,zebym nie myślała,ze to z podtekstem,to,zebym wpadła na godzinę. Że co?

Gość ahahahaa
hahahahaaaa xD

Gość dcvsvsdv
rany ! nie dasz mu Ty to da inna , widac bylas kiepska skoro odezwal sie po tak dlugim czasie , jak bys byla dobra juz na nastepny dzien by do ciebie zadzwonił

Gość to było silniejsze odemnie??
bo wy takie łatwe jestescie durne laski!!

Gość dcvsvsdv
łatwe .... nie ! kobieta ma byc łatwa , ale nie za łatwa ! czekanie na sex jednak mieiąć to zdecydowanie za długo, biernosc w łózku jest katastrofą . Trzeba sie starac , bo inna juz czeka

żle autorko, zrozumiałaś, on nie liczy na szybki numerem, tylko miłe igraszki w trójkąciku, a że byłaś łatwa, to kiego grzyba szukać, jak jest chętna i cała drżąca.....