Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w piątek.....

Nordic Walking-wróciłam ze spaceru!

Polecane posty

Gość w piątek.....

Przeszłam 10 km.czuję sie poprostu swietnie:)

Gość w piątek.....
po drodze złamał mi się jeden kijek i nie wiedziałam co z nim zrobić wsadzilam se go w tyłek a już dzisiaj mi podszedł pod kark - mam sztywne proste plecy i orgazm przy każdym ruchu - rewelacja!

Gość w piątek.....
jeszcze lepiej sie czuje po przeczytaniu poszywa:D ale ja dzisiaj byłam na tym spacerze:Dw piątek-to taki nick:)

Gość cuffs and sweater
czy od tego serio się chudnie i kształcą się mięśnie? to nordic walking jest dla mnie śmieszne dosyć ;p polecasz? co z tego masz oprócz dobrego humoru i kondycji?

Gość cara -
też chodze z kijkami - na początku bardzo sie " napaliłam " i chodziłam twardo - a później spadł śnieg i znowu spadł sieg :) jak podeschnie to polecę z psem - mam taką super drogę - zero samochpdów , pomiędzy polami , teren odsloniety , żaden zbok mi z krzaków nie wyskoczy :)

Gość cuffs and sweater
ludzie z tym śmiesznie wyglądają, ale co się po tym ma?

Gość cara -
nic mnie to nie obchodzi co ludzie sobie o mnie myślą - za stara jestem ,zeby sie tym przejmować . A co z tego mama - jestem na powietrzu średnio ok 1,5 godz -do 2 . Jeśli staram sie maszerować zgodnie z zaleceniami - bolą mnie mięśnie barków , i wewnętrzne strony ud - a to znaczy ,ze dawno nie były uruchomiane . Bolą płuca od głębokiego oddychania - ale to wszystko mija po kilku razach . Jak u mnie - widze wzrost ogólnej wytrzymałości ,może nie siły - ale już nie pękam tak łatwo :) Jakiś efektów spektakularnych po sobie nie widze - ale może dlatego że teraz przez przerwałam swoje biegi - ale ogólnie czję sie dotleniona i spię jak kamień