Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyna inteligentna na kaffe

Ludzie po co się tak bezmyślnie rozmnażacie?!

Polecane posty

Przecież rodzenie dziecka w dzisiejszych czasach to skazywanie go na życie w tym okropnym, inwigilującym obywateli świecie! Niedługo wszyscy będą mieli wszczepiane CZIPY i będą kontrolowani 24/7. Świat zmierza ku zagładzie. Ludzie nie są już ludźmi, a zwyczajnym BYDŁEM oznakowanym, idącym bezmyślnie na rzeź i w dodatku pewnym, że to wszystko dla jego dobra. Czy tego chcecie dla swoich DZIECI?! Rodzenie dzieci to największa oznaka egoizmu, lepiej już zaadoptować jakieś dziecko, które niestety już musi być na tym świecie i zapewnić mu trochę lepsze życie, dopóki grupa rządząca tym światem go nie spieprzy. Żyjemy w czasach ostatecznych, niestety :( Nie skazujcie niewinnych dzieci na takie cierpienia :(

Gość tylko Katharssis!!!!!!!!!!!!
piszesz o sobie???

Teraz jestem nienormalna i nawiedzona, ale za parę lat się przekonacie, że miałam rację, a wtedy już niestety nie będzie odwrotu :(

up

Gość wojownik wolności
tak wiem o tym, ale to nie oznacza, że nagle ludzie przestaną się rozmnażać! jak poznałam prawdę to też chciałam ją przekazać hurtem całemu światu, ale tak się nie da. ludzie nie chcą słuchać, wolą iść ślepo jak te owieczki, o tym jest też w Biblii opisane najlepiej więc powiedzieć o wszystkim rodzinie i znajomym, jak już to załatwimy przekazujmy to dalej. takie jest moje zdanie, owszem to będzie straszne, ale można to jakoś załagodzić poprzez modlitwy, więc módlmy się

Gość w sumie sie zgadzam
z autorką🖐️

A ja ze stwierdzeniem, że głupich siać nie trzeba bo sami się rodzą... Nikt inny by tego nie wymyslił...

W oczekiwaniu w kolejce na otwarcie sklepu Electro World w łódzkiej Manufakturze, rzucam badawcze spojrzenia na groźnie wyglądających pracowników ochrony, drżąc z przejęcia na myśl o możliwości nabycia po okazyjnej cenie ultradzwiękowego wibratora analnego zaopatrzonego w funkcję podwójnego turbodoładowania, wyprodukowanego na Tajwanie przez będącego zdeklarowanym gejem czarnoskórego półkrwi indianina potomka żydowskich emigrantów z Ukrainy. :classic_cool:

Gość media robia wode z mozgu
:O gwoli scislosci: wszczepianie chipow bez zgody na to jednostki jest sprzeczne z Konstytucja

Gość effy.
ja pragnę mieć dzieci, ale wiem ze to co mówisz jest prawdą. Przetrwa tylko klasa wyższa z kasą :(

Jasne, że ci chipu nie wszczepią na chama. Ale zrobią ci takie pranie mózgu, że sama będziesz błagała, aby ci go wszczepili, ponadto, uwierzysz, że potrzebny ci on jest do normalnego funkcjonowania. A na koniec i tak każdy będzie miał chipa, bo bez niego naprawdę nie będzie można funkcjonować. Nie będzie można nic kupić, jeździć autobusem, wyjąć kasy z banku, itd itp. :(

Gość yogi-78
Święta prawda, tak będzie :(((

Gość jeśli wszyscy umrzemy
i to bezpotomnie to nie będzie różnicy czy ktoś wymyślił czipy czy nie.