Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferferfegwregregregregwegwg

kobiety spod znaku ryb są wredne..

Polecane posty

kobiety spod znaku ryb sa wyjatkowo wredne i suczkowate:(

czy admin , moderator tez jest spd znaku ryb, ze ten moj topic usuwa?

little miss bossy to co to za słodycz, skoro potrafi byc miła tylko dla tych co dla niej sa mili tak kazdy poganin potrafi, byc miłym i kulturalnym wobec kazdego człowieka to jest dopiero coś wtedy mozesz nazwac kogos słodkim Widocznie nie umiem, Twoja przyjaciołka znosic krytyki na swoj temat, czasem dobrze, jak nam ktos nadepnie na odcisk, przynajmniej wiemy jakie mamy wady i co powinnismy w sobie zmieniac. z doswiadczenia wiem, ze takie rybki sa miłe tylko dla tych co dla nich są słodziutcy, ale gdy trafia na kogos, kto potrafi czasem powiedziec szczerze nawet o czyis wadach, to zaraz od tej osoby uciekaja, lub wrecz robia jej krzywde takie oto słodkie sa rybki!!!

żółtozielona to jaka jestes?:)opisz sie:)

a wlasnie, ze nie :) znosi krytyke bardzo dobtze i nawet mi dziekuje, ze ja czasem na ziemie sprowadzam :) myslalam bardziej o kims, kto bylby bardzo niemily (bez powodu raczej) albo po prostu glupi :) zle to ujelam, wybacz :P

Gość akurat! najbardziej
dwulicowe są wodniki i raki!spotkałam wiele osób z tymi znakami i większość to prawdziwe dwulicowe kreatury-dziurki nie zrobią,a krew wypiją!

tylko, ze wszystkie rybki jakie znam naprawde są własnie"niemiłe dla innych ludiz bez powodu":)a znam naparwde sporo ryb

Gość znowu ten psychiczny
kobiety ryby sa strasznie falszywe, nie wiem czy swiadomie klamia ale siebie pierwszorzednie ozukuja i zawsze robia z siebie ofiary oczekujac potem chooj wie czego porownujac sie do MAtki Teresy :O

nie są wredne tylko z przyzwyczajenia rybackiego nikogo nie częstuja fajkami....

znowu ten psychiczny!!!!idealnie opiałes kobiety ryby, a znam chyba ze 100 osob pod tego znaku i do kazdej osoby to sie sprawdza;)

no nie wiem,nie wiem?? nigdy z siebie matki tersy nie robiłam.. uważacie,że znak zodiaku ma coś wspólnego z charakterem??? czyli, że zamiast pytać nowopoznaną osobę o imię powinniśmy pytać o znak zodiaku. odrazu byłoby wiadomo jakie dana osoba ma intencje.

Gość Soledatt 28
A ja jestem rybka wredna i suczkowata i dobrze mi z tym :)

znam tylko jednego faceta rybę.(tzn. nie każdego o znak zodiaku pytam)ten którego znam jest cudowny.nie mój niestety ja mam lwa

Gość to by oznaczało
że kobiety ryby są najbardziej przebojowe i nie dają się zmanipulować innym,co wywołuje ich wściekłość-stąd ten topik!to naprawdę super!dotąd sądzono,że ryby przepraszają,ze żyją..........super ewolucja!

Gość nie wiem, nie znam
znam tylko dwóch facetów... mili kobieciarze i wszystko, najbardziej wredne, zawistne i fałszywe są kobiety spod Panny. Chciałam parę razy obalić tę swoją teorię, ale za każdym razem dawały mi popalić.

Gość Ona_Rekin
Ja jestem spod ryb i cokolwiek z tego co przeczytalam sie zgadza chociaz bede polemizowac... :)

Gość Ona_Rekin
Ja sie nie dogaduje z baranami a wodniki mezczyzni to dla mnie młynskie koło wrr...chociaz sie lubie z nimi :)

Gość buhahabuhaha
a pisze pan waga?

Gość Ryba i dobrze mi z tym
Tak więc i ja jestem rybą. Tak jestem wredna ale tylko i wyłącznie dla kogoś kto na to zasłużył. Nie daję po sobie "jechać" byle komu. Krytykę przyjmuje zazwyczaj spokojnie od osób które mnie dobrze znają. A te osoby które faktycznie nadepną mi na odcisk traktuje oschle, wrednie i czasami wręcz chamsko - lecz muszą być ku temu poważne powody. Ale to raczej nie tylko jest cecha ryb.

ja jestem panną i nienawdzie ryb;)

Gość rybki to najsłodsze istotki
pasują do każdego znaku , są ugodowe , wrażliwe i miłe .