Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexowna mini

czy dla facetów wygląd ma znaczenie?

Polecane posty

Gość sexowna mini

Interesuje mnie czy dla facetów wygląd kobiety ma znaczenie czy zerżną wszystko w myśl hasła: nie ważne, że potwór, ważne, że otwór... Czy kobieta nieatrakcyjna dla mężczyzny też jest w stanie go uwieść?

Mnie się podobają zaniedbani mężczyźni - zwłaszcza obszczani, zasmarkani menele z okolic Dworca Centralnego w Warszawie.

Gość any any
jest pewna grupa kobiet raczej nieatrakcyjnych ale majacych w sobie cos takiego ze wielu chcialoby je miec.. ale takich dziewczyn jest niewiele a co do tego "ze nie waznie ze potwór grunt ze ma otwór" to dziala tylko w przypadku jednorazowego seksu z podpitym lub strasznie napalonym facetem

Gość facet35
Brzydką to można przelecieć, ale po pijaku, ale i z tym jest problem, bo po pijaku często nie staje.

Gość sexowna mini
Nie chodzi mi o kobietę zaniedbaną i śmierdzącą tylko nie z typem urody trafionym w gust np. niektórzy wolą kobiety z dużą pupą, inni z chudą pupą, jedni wolą małe piersi, inni wielkie, jedni lubią krzywe nosy, niektórzy takiego noska nie zatolerują.

Faceci to wyrokowcy wiec ma i to duże.ale nawet niekoniecznie piękna kobieta jesli jest zadbana lub po prostu urocza ma szansę na zainteresowanie. A do sexu... no większość tak ma wlasnie ze byle by otwór ;)

Brzydzę się kobietami i bardzo się cieszę, że jeszcze żadnej nie widziałem nago. Co innego faceci, męskie ciało jest piękne :p

Gość gwiazdeczka...g
czy kobieta czy facet wygląd zawsze choćby w niewielkim stopniu ma znaczenie