Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owczarkowa karolina

gdzie moge kupic owczarka niemieckiego dlugowlosego?

Polecane posty

Gość owczarkowa karolina

poza allegro bo tam juz obejrzalam.chodzi mi o takiego bez rodowodu ale po obu rodzicach dlugowlosych i bez sciemy jak na allegro ze pisza owczarek a to kundelek i chca za niego kupe kasy.chodzi mi o wojewodztwa slaskie,swietokrzyskie i lodzkie bo tam mam najblizej.dacie jakis namiarek lub stronke?

Gość owczarkowa karolina
upup

Gość owczarkowa karolina
mazowieckie juz troche daleko bo to jednak dol lodzkiego. gdzies blizej?

Gość owczarkowa karolina
tez o tym slyszalam ze przekrety, ale wybieram tylko te gdzie sa zdjecia lub obejrzenie na zywo rodzicow malcow.a ile dalas za pieska?

Gość owczarkowa karolina
halo halo

Nie patrz na zdjecia. Nawet jak pokaza Ci rodzicow, to nie bedziesz pewna, ze sa nimi naprawde i nie bedziesz wiedziala kim byla kryta suka. W hodowli dostaniesz certfikat i bedziesz wiedziala ze psiak bedzie wygladal jak sobie zalozylas i nie bedzie mial problemow z psychika ani ze zdrowiem. Ja dalam za psa, szczeniaka po niemieckim championie w 2003 roku 900 zl. Za tego z ogoszenia mialam zaplacic 450. Dodam, ze nie mialam calej gotowki a wlasciciel hodowlii poszedl mi na reke i rozratowal ja na 3 miesiace. Psiaka mialam w domu, a z ostatnia wplata dostalam certyfikat urodzenia do reki

Gość owczarkowa karolina
ojej to fajnie, to moze jednak tam poszukam, bo tez tak myslalam ze psy moga byc podstawione, choc ja mierze ludzi swoja miarka i wiem ze nigdy bym tak nie oszukala i ciezko mi myslec ze ludzie moga robic takie rzeczy.no nic to poszukam hodowli. dziekuje:)

Nie wiem jakie teraz sa ceny, nie wiem tez jaka hodowla jest dobra, trudno mi sie wypowiadac, ale warto opytac w okolicy. Warto zaczepic nawet na ulicy jak zobaczysz ladnego psa skad go maja. Ja znam tylko ta jedna, choc o ile wiem w Czechowicach-Dziedzicach na slasku byla kiedys hodowla owczarka ale czy jest dalej to nie wiem :) W kazdym razie powodzenia :)

Gość Iwanowicz
www.olszanowski-owczarki.pl

Gość VaYoLa
Nie kupujcie owczarków niemieckich w miejscowości Biele w oklicach Białegostoku. Właściciel sprzedaje chore psy.

Gość gość
znam tylko super hodowle na dolnym slasku i tylko te moge polecic a oni zapewne inne bo maja znajomych ktorzy sa spoko hodowcami a nie naciagaczami jak chcesz to napisze na priv

Jak szukasz dobrej hodowli, to jedz najlepiej do Niemiec. Nie polecam hodowli Danaos w Biskupcu, sprzedają psy z wędrującym jądrem, albo mu zejdzie albo i nie !!! Nigdy nie masz tej gwarancji. Z jadu skorpiona- polecam, Z grodu Smoka też, jeśli w Polsce.

Gość gość
możesz go kupić na olx albo na jakiejś stronie internetowej .

Gość gość
kup doga niemieckiego mam go od 3 lat i wspaniale kopuluje w mojej pochwie jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Polecam Z grodu Smoka ta hodowla jest fantastyczna psy z niej sa zdrowe piękne wolne od dysplazji . A hodowca to prawdziwy miłośnik tej rasy nie liczą sie dla niego pieniadZe ale zasady i szczęście psa .

Gość MaxPein
Tylko hodowla Z Grodu Smoka!!!!!!!! Polecam wspaniała.

Gość prawictwo pospolite 152
to rasa niebezpieczna. .Lepiej nie trzymac przy malych dzieciach To już łagodniejszt jest owczarek szkocki

Gość gość
Www. Zdrozdapiaskow.pl w hodowli maja psy z krotkim i dlugim wlosem. Wlasciciel ma duze doswiadczenie . Ogloszejia mozna znalesc na olx . Polecam .