Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?????

Czy widzicie taki związek ?

Polecane posty

Gość ?????

Ona , pisze z kim popadnie na gg dodaje do znajomych na NK kogo chce , wypisuje po nocach z kolesiami itp.A ja ? nie mogę rozmawiać z żadną koleżanką ,mam nie dodawać do znajomych na NK dziewczyn które jej nie pasują.Ciągle ma fochy że na nią nie lecę mimo że jest bardzo odwrotnie,uważa siebie za brzydką i grubą mimo że jest szczupła i bardzo ładna.Obraża się jak mała dziewczynka na wszystko co jej nie spasuje a każde wyjaśnienie sprawy traktuje jako atak na nią , ma być tak jak ona gada i koniec a jeśli nie to siedzi obrażona.Czy taki związek ma sens ? bo ja właśnie straciłem nadzieję że już NIE.Razem 5 lat .

Gość dfd343
Kurwa kopnij idiotce do dupy !!!!!! ile Ty masz lat człowieku ?

Gość PureLove
musicie ze soba powaznie porozmawiac

No to Ci współczuje chłopie że tyle czasu z nią wytrzymujesz. Ja bym ją olała.Ewidentnie dziewczyna zachowuje sie jakby chciala abyś ją zostawił.

hmmm, albo sie podporzadkujesz i przyznasz, ze to ona tu rzadzi, albo daj sobie z nia spokoj. Laska ma potezne kompleksy i problemy, nie dasz rady jej pomoc.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rany !! podziwiam Cie ze z nia tyle lat wytrzymałeś !! Ciebie zamkneła w złotej klatce a sama robi co chce, beznadziejny zwiazek

Gość ak oke oe ke
Jest rozpieszczona egoistka - ma duze kompleksy i dlatego robi to co robi jesli chodzi o chociazby kontakty na nk.

Gość wiosna idzie:):)
ksiezniczka znaczy takie nigdy nie dorastaja zgniecie cie do rozmiarow wirusa ta swoja fochowatoscia daj sobie spokoj mnostwo jest fajnych dziewczyn dookola

Gość Przyszła
Widocznie jest bardzo zazdrosna Też mam ten problem :) Tylko, że u nas działa to w dwie strony Jeśli jemu czegoś nie można ja również tego nie robię ;)

Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Jeśli Ty nie będziesz siebie szanował to nikt nie będzie. Ja nie mogłabym być z taką osobą i dziwię się jak wytrzymałeś tyle lat!

no chyba jakis sens DLA CIEBIE zapytajniku, ma, skoro 5 lat w takim związku pozostajesz? ej, a jakie ona ma zalety, czym Cie kręci? (to musi być cos wielkiego... :P)

Gość lady musicca
to nie są kompleksy. To jest wyrachowanie, manipulacja - wie co powiedziec, ze np nie lecisz na nią..itp.. egoizm..chec dominacji, rządzenia najgorsze cechy.

Gość ?????
Jak jej nie odpierdala to jest idealną partnerką, bardzo ładna,idealna figura,maniery,klasa i sporo łączących nas tematów itp Ale właśnie chodzi o to że takie dni ma może góra dwa dni w tygodniu.

Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Jeśli Ty nie będziesz siebie szanował to nikt nie będzie. Ja nie mogłabym być z taką osobą i dziwię się jak wytrzymałeś tyle lat!

Gość o kurde nie mam pytań
21984y6384630984609374093749349 dziewczyn dookoła a Ty się kurwa 5 lat męczysz z taką egoistką ? To najgorszy typ baby jaki mogłeś sobie wybrać a założę się że jest masa dziewczyn które chętnie by z Tobą założyły związek.Obudź się !!!

Gość szvrfgarvarve
weź ją kopnij w 4 litery? nie rób z siebie frajera, ty ją traktujesz jak cnotke a ona pewnie ci juz sprawiła niezłe poroże :D pewnie co weekend ja inny dmucha w kakao. powodzenia

Gość Krokodylka
Nikt jej jeszcze nie wytłumaczył. Lub wytłumaczył nieskutecznie. Ona nie wie i nie rozumie. Od ciebie zależy, co z tym zrobisz. Ale dziwi mnie, że jej nie uświadomiłeś przez te 5 lat. Tak jak piszesz cięzko żyć.

Gość Umiem spiewac góry już
a jakie ona ma stanowisko..ze tak rozkazuje:)? 1 favoryta Ludwika 16 w Francji:P:D? kOKOta..;)

a tak serio to po co założyłeś ten temat? dla prowokacji? skoro 5 lat pozwalałej jej soba manipulować, rządzić to przeciez teraz jestes juz tak słabym człowieczkiem ze pewnie nie umiesz i nie bedziesz umiał sie jej sprzeciwić. A co za tym idzie... powodzenia w kolejnych latach meczarni.

Gość panidobrarada
Założę się że chwile ją ktoś inny dmucha a Ty o tym nie wiesz :( Takie laski takie są .Miałam dwie takie koleżanki które zachowywały się w taki sam sposób jak Twoja luba a po kryjomu spotykały się z innymi którzy je dmuchali wniebogłosy.Zostaw ją na tym etapie bo szkoda Twoich nerwów a lepiej będzie jak się w ogóle nie dowiesz o tych jej zdradach bo będzie jeszcze bardziej bolało.

"Jak jej nie odpie**ala to jest idealną partnerką, bardzo ładna,idealna figura,maniery,klasa i sporo łączących nas tematów itp Ale właśnie chodzi o to że takie dni ma może góra dwa dni w tygodniu." no to super, masz idealną kobiete, a "góra dwa dni na tydzień" to przeciez nie ciągle i czego mu kazecie z nią zrywac? macie partnerki, które byscie nazwali idealnymi ? ;-)

Gość lady musicca
a jak sie dowiedziałes o tej jej zdradzie..zrobiłes sobie badania na hiv i inne choroby?

Gość ?????
No właśnie ! nikt nie jest idealny , ja też nie jestem idealny ale żyję a raczej żyłem normalnie do czasu w którym ją poznałem.Nie podoba mi się że mam narzucone takie pierdolone warunki bo ja nie będę zmieniał swojego podejścia do ludzi tylko dlatego że ona ma jakieś swoje durne myśli.Pozwalałem na to długo ale koniec z tym i mam to gdzieś !!!!!!!!!!

Gość MartInkaaaaaa
Bylam taka samo rozpieszczona krolewna jak Twoja kobieta!!!! Dopiero po jakims czasie zauwazylam ,ze krzywdze moja ukochana osobe i zmienilam sie.Dlugo to trwalo.Rzecz jasna nadal pracuje nad soba ale udaje sie i napisze Ci,ze pomoc drugiej osoby duzo mi pomoga!!!! Powiedz jej to samo co Nam tutaj napisales bo jak tego nie zobisz to zle sie to wszystko moze skonczyc....

nikt nie jest idealny - nie oznacza ze moze pomiatac 2 czlowiekiem, manipulowac nim, dyktowac mu co ma robic. Moj facet tez nie jest idealny - wkurza mnie ze rozrzuca skarpetki po calym mieszkaniu, ze czasem po sobie nie pozmywa itp. widzisz roznice? ona robi co chce - Tobie na nic nie pozwala. ona flirtuje z innymi facetami (nie wiesz czy sie czasem z nimi spotyka) - Ty nie mozesz bez jej zgody bezpiecznie i w spokoju poruszac się po NK. ona bierze Cie na litosc - mowi jaka to jest brzydka i gruba doskonale zdajac sobie sprawe z tego, ze Ci jej wyglad odopowiada. Mowi, to zebys jej prawil komplementy i sie nia interesowal. obraza sie o wszytsko, kazde Twoje slowo to atak czyli nadzwyczajniej w swiecie Toba manipuluje. Stosuje przemoc psychiczna. a skoro pytasz sie obcych ludzi czy to ma sens czy nie tzn ze masz ze soba ogromne problemy, nie jestes meżczyzną tylko zastraszonym chłopcem, ktory nie potrafi zadbac o swoje zycie.

a ja dziwie się, że dajesz się tak "ustawiać" stare mądre przysłowie "jak pościelisz tak się wyśpisz". Ogarnij się chłopie, czeka was porządna rozmowa, a co do zmiany nie tylko ona musi się zmienić - ty też. Bo nie ma nic bardziej żałosnego niż facet bez swojego zdania, nieumiejący postawić się kobiecie

po prostu jestes slabszy i dajesz sie mannipuloać jej fochom jak to "nie pozwala ci" na coś, przywiazuje Cie do kaloryfera? wchodzi ci na konto na NK i usuwa znajomości, wyrywa klawiature, telefon? a jak stroi focha i siedzi obrazona to niech sobie siedzi... az sie jej znudzi siedzenie ;) nie bądź ciapką! ;)

Gość Krokodylka
????? Jesteś ślepy na mój komentarz. Jeszcze jedna szansa: Nikt jej jeszcze nie wytłumaczył. Lub wytłumaczył nieskutecznie. Ona nie wie i nie rozumie. Od ciebie zależy, co z tym zrobisz. Ale dziwi mnie, że jej nie uświadomiłeś przez te 5 lat. Tak jak piszesz cięzko żyć