Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do wszystkich

Internet z limitami - kto ma i jak to wygląda?

Polecane posty

Jaki macie limit i jak to wygląda tz jak dużo możecie ściągać (ile piosenek czy filmów)? Kiedy się limit zeruje ? Co się dzieje jak zostanie przekroczony? Z góry dzięki za przybliżenie mi sprawy. Obecnie posiadam neostrade 512 i bule za nia kupe kasy tylko ze nie ma limitów. Dużo ściągam i nie wiem jak to z tymi limitami by było.

Gość biedaczka z kurwidołka
ja mam limitowany internet i niestety ciezko z nim ale dobre i to.mam jakis niski limit bo dosc dawno go bralam,sprawa wyglada tak ze bardzo malo mozna sciagnac(no ale to zalezy ile giga sobie wezmiesz)jak sie konczy limit to przychodzi informacja ze limit sie konczy i internet zwalnia.

Ja się zastanawiam nad internetem w play za 45 zł który ma 5 GB limitu. Na jak długo jest ten limit? Bo on co miesiac jest jakby na nowo 5GB czy do konca umowy czy jak?

Gość gupeek
limit zeruje sie co miesiac - mozesz krasc wtedy nowe kiosenki i filmy.

No własnie też o tym słyszałam. Bardzo zależy mi na internecie bezprzewodowym bo często potrzebuje internetu poza domem.

Ja mam playa. Raz chodzi fajnie raz nie bardzo ... Jeżeli wchodzisz na zwykle strony to ok... starczy Ci... Przeglądanie youtuba, czy ściąganie czegoś... to już jest tragedia... Co miesiąc się zeruje... tzn. 5 gb na miesiąc... wykorzystasz - będzie tragicznie wolny - strona bd ładować się pół godziny. Nie wykorzystasz - przepada. Ja bym się w to drugi raz nie wpakowała... :o lepiej normalny internet niż bezprzewodowy :)

eee to jak się zeruje co miesiac to nie jest tak źle. Jeden film ma np 400 MB jak mam limit 5 GB to bez problemu w ciągu miesiaca moge sciagnac ok 12 takich filmów. Przy tym szybkie łącze bo 5GB to w ciągu kilku h ściągnie.

Gość gupeek
a jak ukradniesz 12 filmow nawet po te 400 mega, to juz zwyklych stron nie otworzysz - bo kazda to kilkanascie-kilkadziesiat MB

To jak macie te limity to ile ok siedzicie na necie dziennie i ile sciagacie?

Ja prawie z niego nie korzystam. Jak coś to tylko jak muszę coś ściągnąć . Tak jak powiedziałam... na łażenie po zwykłych stronach starczy. Ściąganie , youtube - nie . Nie ma takiej możliwości .

już lepiej sobie wziąść 'normalny' Internet z UPC niż to dziadostwo... a Internet jest praktycznie wszędzie teraz, w każdej knajpce , restauracji, centrum handlowym , uczelni itp.

No ale nie wierze żeby 5GB nie starczyło na kilka filmików (seriale) czy jeden większy film raz w miesiacu.

Ale ja jak wyjeżdżam na wakacje to tam raczej (wies) internetu nie ma. Tz jest ale nie bede komuś po domach chodziła za internetem :D

Gość glen b
Internet z limitem to syf, ciesze sie ze juz dawno takiego nie uzywam. Kiedys mialem 10 gb limitu i mi nie starczalo wiec 5 to juz wogole bedzie porazka

Gość thtyhtyh
jezeli scigniesz np z torrenty filmy nagrane rmvb to beda zajmowac tylko 200 mg . ale nawet jak wchodzisz na nasza klase to zabiera ci transfer najwiecej jak ogladasz zdjecia wgrywasz je w internet i jak co pobierasz a potem nawet jak sluchasz muzyki z you tube to nawet ci pobiera

Gość glen zjadasz kupy?

Gość qfghr
Ja mam ponad pół roku internet Play 10gb. Prędkość to 7,2mb/s. Z you tubem nie mam problemów żadnych. Wcześniej miałam z Dialogu normalny internet i nie widzę różnicy. Korzystam średnio 10 h dziennie z internetu, ściągam muzykę i filmy. Tylko raz przekroczyłam limit, strony się otwierały bardzo powoli, ale na szczęście 2 dni później zaczął się nowy miesiąc :D

Gość thtyhtyh
ja mam tez 5 :( transfer nowy od 10 - tego .... raz tylko pobralam program nero .... na dzien dzisiejszy jest zamulony