Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odniosłybyście

odniosłybyście do sklepu rzecz którą przez przypadek z niego wynisłyście??

Polecane posty

Gość odniosłybyście

byłam dzisiaj z dziećmi na zakupach .najpierw zrobiliśmy zakupy w realu, a później, z koszem zakupów, postanowiliśmy poszukać ubranek na wiosnę.zaszliśmy do sklepu z ciuszkami .przymiezaliśmy,oglądaliśmy wybieraliśmy.kupiliśmy parę rzeczy. kiedy pakowaliśmy zakupy do samochodu okazało się,że mamy w koszyku sweterek,którego nie kupiliśmy.oglądaliśmy ale był za duży.nie wiem jak trafił do koszyka.odnieślibyście do sklepu??

Gość hevry body
taaaaaaa... ty byś odniosła hehehee

wyobraz sobie,ze bym odniosla Kilka razy mi sie zdazylo cos wyniesc ze sklepu i wracalam uregulowac:)

Gość vvii
Ja bym NIE odniosla z 1 powodu-balabym się,że wiedzieliby, ze cos wynioslam i juz widzac mnie z daleka zaczeliby mnie gonic oskarzajac o kradziez.

Gość paszczurrowa
no sweter dla dziecka bym odniosła, bo nie mam dzieci :P Jakbym tak wyniosła jakiś sweter dla siebie, który w dodatku by mi sie podobał, to bym zatrzymała :P

Gość ja proponuje poszukac
oczywiscie ze nie, sprzedalabym na allegro a ty nie oszukuj ze nie wiesz jak sie tam znalazl....

Gość 6-08-8484j4
hm... no nie wiem pewnie bym go odniosła jak się pod sklepem obczaiłam że mam coś za co nie zapłaciłam. Teraz to pewnie już by, go nie odniosła...

Gość b fdbdfbf
oczywiscie ze bym odniosla, zawsze mozna powiedziec ze dziecko je wsadzilo do koszyka niechcacy ja sie nauczylam ze szczeroscia wiecej sie zyskuje, potem zle uczynki do nas wracaja, jak nie oddasz tego swetra to z czasem tez cos ci zginie t

Gość odniosłybyście
naprawdę nie wiem.młodszy syn siedział w tym koszyku i tam przymierzał.sweterek znalazłam między zakupami.dodam,że w zakupach pomagała nam ekspedientka sklepu.donosiła nowe,wymieniała na mniejsze, większe.

Gość odniosłybyście
ja pytam co wy byście zrobili a nie czy mam oddać.

Gość odniosłybyście
bo oddawac nie mam zamiaru, nie ma glupich!

Gość b fdbdfbf
jak to si enie pytasz czy bysmy nie odniosly?????? przeciez twoje pytanie brzmi .."odniosłybyście do sklepu rzecz którą przez przypadek z niego wynisłyście??" wiec o co ci tak naprawde chodzi??? ja bym odniosla ,

Gość odniosłybyście
b fdbdfbf czytaj ze zrozumieniem-ja pytam co wy byście zrobili a nie czy mam oddać.. drogi podszywaczu sweterek odniosłam

Gość b fdbdfbf
psychiczne schizy tu jakies zapodajesz osobo :( kompletnie nie da sie ciebie zrozumiec:S pozdro....

nie odnioslabym, wolalabym wyrzucic do smieci niz przezyc wstyd ze cos ukradlam i mam wyrzuty sumienia, ale mi sie to nie zdarza takie wynoszenie

Gość ja bym sie bała że pomyślą
że ukradłam.Ale nigdy mi sie taka sytuacja nie zdarzyła,chyba trzeba być strasznie niuważnym...

czy Wy mieszkacie na jakiejś wsi czy w kosmosie?? w moim mieście zwłaszcza w dużych sklepach a la Real i inne pomniejsze są kamery/ochrona/bramki . a Wy piszecie tu jak kilogramami wynosiliscie rzeczy ze sklepu :o lol

Gość ja pare dni temu omyłkowo
wynioslam 2 szale zamiast jednego ze stoiska ( nie wewnatrz supermarketu). Polapalam sie po jakichs 20 minutach i oczywiscie odniosłam. Sprzedawczyni było miło, mnie tez. Nigdy w zyciu niczego nie ukradłam ani mnie nie kusiło.

Gość ja pare dni temu omyłkowo
wyniosłam też kiedyś dwa arbuzy niechcący wpadły do mojej siatki z ziemniakami :o ale nie odniosłam bo było mi ciężko