Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robicccc

pytaniew do dziewczyn w stałych zwiazkach

Polecane posty

Gość co robicccc

na poczatku napisze ze mam bardzoi udane zycie seksualne jest nam z mezem git, czesto sobie to urozmaicamy ale teraz maz wymyslił abym na niego nasikała, czy ktoras to robiła jak to jest?? Tylko prosze powazne odpowiedzi

Gość katarynka 21
OMG

Gość kaprofilia jest
obrzydliwa, ja bym się na Twoim miejscu załamała :P

Gość szklanka wody dla urody
TO.... OLEJ GO :classic_cool: skoro to szczyt jego marzeń ...ale jazda ;-)

Gość co robiccc
czemu obrzydliwa ja sie swojego meża nie brzydze i on mnie tez nie moze to byc bardzo podniecajace, i nie prosiłam o ocene mojego zachowania bo ja znam swoja wartosc tylko pytałam o doswiadczenia, bo ze to zrobie to juz postanowiłam, chcialam aby sie ze mna podielil ktos kto to robi

Gość kardashia
Troche dziwne udziwnienia lubi Twój mąz moim zdaniemt o obrzydliwe....nie rób tego jesli nie wiesz czego się spodziewac.Może potem zobaczy,że jednak to nie dziaął na niego tak jak się spodziewał i jeszcze się obrzydzi tym czy coś...

Gość co robiccc
alez ja chce to robic nie takie rzeczy robilismy i nam sie podobalo tylko jestem ciiekawa jak to jest , a na pewno sprobuje bo do odwaznych swiat nalezy

Gość sama smierdzisz krzywa nogo

Gość ale ktos tu napisal
ze smierdzisz to pewnie noge tez masz krzywa

Gość ja powiem tak .....
skoro Ciebie też pociąga coś takiego to zrób to ale radziłabym żebyście zrobili to np pod prysznicem a nie gdzieś w chacie :)....sama się przekonaj czy sprawi Ci to przyjemność czy nie ?

no takich rzeczy jeszcze nie robilismy:) i raczej nie bedziemy - to sa potrzeby fizjologiczne,ktore zalatwia sie na osobnosci w kibelku. To rownoczesnie zboczenie - moze po sikaniu bedzie chcial zebys na niego ...? domysl sie...

Gość Anq26
Dla mnie to jest chore...bo co może być fajnego w byciu osikanym?! A potem co? kloc na klatę i zabawa w dirty sancheza?

Gość kardashia
może potem będzie chcial żebyś to z niego zlizała

Gość co robiccc
no nie no z kupa to juz przesadzacie a jak robicie laski z polykiem to sie nie bulwersujecie nie rozumiem was przeciez to moze byc miłe

jesli chce sie przekonac jak to jest a tak bardzo sie kochacie to zrob to ;p Pewnie jak to zrobisz to wiecej nie bedziesz musiala - to raczej pewne :D

Gość co robiccc
a ja mysle ze to bardzo fajne i to nie tylko moje zdanie mam siostre starsza ktora jest w stałym zwiazku od dawna pytalam jej i powiedziala ze bardzo czesto to robia i jest fajne, ale widze ze weszlam na forum malo wyzwolonych moherowych głów

jak ty to mowisz laska z połykiem ..to troszke co innego ....Myślę że jeśli masz chociaz troche chęci żeby to zrobić i naprawde jesteś ciekawa ..to zabieraj sie do roboty :) bo tu i tak kazda cie bedzie krytykowac