Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fedsw

Brat uwaza ze powinnam zajmowac sie jego dzieckiem!

Polecane posty

Gość fedsw

Moj brat nie widzi tego ze ja pracuje, ze mam wlasne dziecko ktore rowniez sama wychowuje. Podrzuca mi swoje syna, zawsze wtedy gdy wracam z pracy. Moj ojciec nawet nie zwroci mu na to uwagi bo twierdzi ze to nalezy do moich obowiazkow. Jestem wsciekla, czuje sie wykorzystywana. Nie dosc ze mam wlasnego syna, to ojciec i brat robia ze mnie niewolnika. Musze im prac,sprzatac,gotowac itd.

Sma wychowujesz dziecko, hmmm :O :O Więć to dobrze, że brat przychodzi, zastępuje twojemu dziecku ojca, które w innym wypadku nie widziałoby mężczyzny i miałoby problemy w rozwoju społecznym :O :O Hmm, brat ma rację :O

Gość nic nie musisz co to
znaczy "muszę im prać gotować". Pistolet Ci trzymają przy skroni?

Gość Zinnka
Nie musisz robic niczego, czego nie chcesz....To wszystko zalezy od ciebie samej. Porozmawiaj z bratem i umowcie sie, ze raz ty, a raz on bawi dzieci. raz ty sprzatasz, a raz on...itd. I tylko nie mow, ze tak sie nie da!!! Wszystko mozna, tylko trzeba chciec. Powodzenia

Gość fedsw
Ja wracam z pracy o godzinie 16, w tym czasie chlopcy sa pod opieka naszego ojca. Moj brat zajmuje sie dziecmi tylko w soboty i niedziele, od czasu do czasu w piatku. A ja mysle nad tym by zalozyc jakis wlasny interes, jednak takie cos troche krzyzuje moje plany.

Gość Jania ma racje
:)