Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sawertyu

wraz z wiekiem tracimy mozliwosc czucia motyli w brzuchu

Polecane posty

Gość sawertyu

juz ktos nie przyprawia nas o takie bicie serca jak 1 partner/partnerka....szkoda:(

Gość atrament
eeee tam, nieprawda... "każda miłość jest pierwsza" :)

Gość klarissssssaaa
ech chyba macie racje, byłam dzisiaj na randce i NIC nie poczułam :( a szkoda bo chciałam ...

guzik prawda:P z wiekiem zas trudniej znosimy porażkę...a motyle jakby bardziej upierdliwe :O juz nie wytłumaczysz...młoda jestes jeszcze kogos znajdziesz:O😭lajf...:O

Gość atrament
więc wychodzi na to , że ja jestem jeszcze młoda :D

Gość atrament
znaczy dlatego te motyle fruwają...eeeeeeeee znaczy fruwałyby zapewne :)

Gość te motyle sa przereklamowane
nigdy w zyciu nie chcialabym miec motyli w brzuchu, to wstretne larwy. widzialyscie jak motyl sie przepoczwarza idiotki. uczucia zakochania wiec nie laczcie z motylami w brzuchu bo mozna sie porzygac :P uczucie to wiaze sie z podekscytowaniem nieznanym, to wszystko. motyli zadnych nie ma :P

Gość atrament
bo w milosci z motylami jest odwrotnie...najpierw sa piekne i zachwycajace, a potem sie przeobrazaja i wtedy fakt, chce sie rzygac :(

Gość te motyle sa przereklamowane
nie badz naiwna, atrament. milosc jest piekna, tylko ludzie odmiennie ja pojmuja. dla jednej milosc bedzie tam gdzie facet nie szanuje kobiety, pije na umor, nie mozna z nim o niczym porozmawiac (bo ksiazki stoja jedynie na polkach), jest totalnym flundrem (chociaz na poczatku znajomosci prasowal nawet bokserki i pefumowal sie), jest ogolnie zaniedbany, i to, co na poczatku wydawalo sie zaleta po dokladnym poznanu okazalo sie wada (bo jak do cholery liczyc na wymiane zdan, skoro on w ogole nie lubi i nie umie o niczym rozmawiac), seks raczej sredni ale wyobrazenie o swoich zdolnosciach siegajace nieba...................... dla drugiej bedzie sie liczylo przeciwienstwo tego, co wyzej i facet odpowiedzialny za slowa i czyny. jeszcze dla innej bedzie odpowiedni jakikolwiek facet byleby tylko mial portki, niewazne, ze bedzie ja lal, chlal i nie pracowal.......... dla jeszcze innej liczyc sie bedzie tylko jego majatek......... dla kolejnej z jakiego znaku zodiaku jest............... czyli, dla kazdego, co innego. :P

Gość u mnie nie ma motyli
u mnie jest ucisk w brzuchu, dziwna slabosc w nogach, do tego sie poce :O i nie umiem logicznie myslec, w kazdym razie zajmuj mi to duzo czasu i wymaga ogromnego wysilku umyslowego, no ale ja raczej zakochana nie jestem, ba! na pewno nie jestem

bez g... byłoby ładniej...ale cóż...jak ktoo woli. Ja tam takich motyli po g... czuć bym nie chciał a zależy od obydwu stron

Gość Brzuszek
Mam 26 lat i nadal mam motylki. Raczej wątpię, że kiedyś 'znikną'. No chyba, że będę mieć stałego faceta :P

Gość gjfluiomioopp+
GLUPOTY PIRDOLISZ,PEWNIE JAKAS SIKSA LUB SZCZOCH KTORE NIE WIEDZA CO TO ZYCIE

małe sprostowanie, wraz zwiekiem nie tracimy możliwości odczuwania "motyli" one znikają w każdym długotrwałym związku, pytanie tylko czy z powodu tych "motyli" warto niszczyć związek dla innego w którym one także znikną???

są piękne ale ulotne, a życie to nie tylko "motylki" dojrzały człowiek to rozumie i umie cieszyć się życiem i miłością , tą już bez "motyli"

Gość ale jazda na maksaaaaaaaaaaa
to jeszcze zalezy ile ten zwiazek trwa:) ja mam caly czas motyle w brzuchu jak zobacze mojego slubnego a jestesmy juz 20 lat i hak po slubie wiec nijak nie uwierze ze ich nie ma:) a moze ja jestem inna?:):):):):)

Gość Słowo Prawdy
anile77: słuszne słowa !!! Popieram w 100%! :classic_cool:

ja mam caly czas motyle w brzuchu jak zobacze mojego slubnego a jestesmy juz 20 lat i hak po slubie wiec nijak nie uwierze ze ich nie ma a moze ja jestem inna? Zazdroszczę, nie ukrywam jesteś ewenementem ale pozytywnym :)

mysle ze jak sie kocha to zawsze sie czuje, jak milosc zamiera motyle odlatuja:)

Gość 2kokony
z wiekiem człowiek mysli bardziej pragmatycznie:o tak to juz niestety jest.. trudno sie tak po prostu zakochac, zaraz wysuwaja sie sprawy typu ze partner/partnerka jest słabo wyksztalcony, ma kiepska prace, mieszka z rodzicami itd

Gość aha i ach
nieprawda

Gość knąbrny dzieciak ogara
taak ,słabo wykształcony, mieszka z rodzicami Puknij się w pustą łepetynę starcu. Gdybys ty kiedykolwiek kochał ale jasna sprawa , że nie przeżyłes miłości! co tu gadać ! nie z tobą! '

Gość kazik poronski
a która wykształciucha weźmie dziadka hahahhahah a któr dziadek miewa motyle dzisiaj starcy patrzą ile to kobieta ma w portfelu

Gość a ile ty masz lat
mądralo - autorze - ile ty masz lat, że takim doświadczeniem się tu szczycisz? :o.

wyszlam z domu o 9 i juz tesknie do meza...jak o nim mysle to motylki sie pojawiaja i nie tylko one:):):)