Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxim us

w jaki sposób kobieta uprzykrza facetowi

Polecane posty

Gość maxim us

codziennie życie? podawajcie przykłady

Gość te motyle sa przereklamowane
- za duzo mowi, o wszystkim i o niczym, -jest nadopiekuncza, co pokazuje przytulajac sie do niego bez przerwy ( z przerwami na posilki) oraz toalete - chodzi po domu w powyciaganych ciuchach i ciagle pyta - napijesz sie czegos, zjadlbys cos, Misku, Kotku, Skarbeczku, Dziubku< Dziubdziuniu :D ?, unikajac jak ognia jego imienia zawartego w akcie urodzenia - kochasz mnie ? - wypowiadane co dwie minuty w ciagu dni -zrbilbys cos z tym cieknacym kranem, wymienil zarowke, umyl mi samochod, plecy, kiedy wreszcie naprawisz............ - zamknij klape od sedesu - znowu nasikales obok - wylacz wreszcie ten cholerny komputer i chodz do mnie...( a tu cisza) ;) -idz po dzieci do zlobka, przedszkola, szkoly, na wywiadowke, do lekarza - kiedy pojedziemy do twoich rodzicow, chce ich poznac, - porozmawiaj ze mna bo sie nudze(kiedy facet "ciezko" pracuje przy kompie ;)) .................cdn.

Gość Brzuszek
'te motyle sa przereklamowane': Rozumiem, że wymieniłeś przykłady kiedy wieloletni partner najczęściej zawodzi swoją kobietę reakcją i uczuciem.

Gość Patik
"jest nadopiekuncza, co pokazuje przytulajac sie do niego" No tak, bo wy chcecie seksu tylko, a pozniej swietego spokoju. Po co Ci zona chlopie?

Gość hermi
po prostu wstaje rano i zaczyna swoje "jazdy" , "wizje" i nie ma chwili spokoju :(

Gość wstaje rano i się drze

Gość wetooo
- znowu nasikales obok... noo cholerne baby! :D jak z nimi wytrzymac ? :p

Gość wetooo
chyba raczej -bez nich żyć się nie da ' :P :D wytykamy wam wasze błędy i dlatego jestescie na to źli :P

do brzuszka - to sa tylko przyklady "uprzykrzania. mozna by je mnozyc w nieskonczonnosc lecz widze, ze przychodzi to co niektorym z duza trudnoscia. z mojego doswiadczenia: - gderanie bezpodstawne (jak wiele musi wypowiedziec kobieta, zeby mozna ja bylo zrozumiec ;) ) - malowanie pazurow, pilowanie, smarowanie rozcienczalnikami (smrod nie do wytrzymania!) -bieganie caly dzien w mojej koszuli, z rozmazanym po nocy makijazem i mizanie sie o seks (w dnie wolne od pracy) - opieszalosc, kiedy proponuje jakas wycieczke, wyjscie (nigdy nie ma sie w co ubrac, i oczekiwanie, ze zalozy wreszcie na siebie cos sensownego, graniczy z cudem), a biorac pod uwage, ile jej zajmie wykonanie ponownego makijazu, uuuu...! -domaganie sie zainteresowania (ilosc wysylanych od niej sms-ow dziennie, to czasem przecietny miesieczny zarobek bezrobotnego ;) ) - wywieranie presji i posluchu - posprzataj, pomoz mi, zrob to, zrob tamto, kiedy slub?, (najsmieszniejsze jest to, ze ona niby nie chce tego slubu), obrazanie sie i strojenie fochow z byle powodu - bo - nie umie tego co chce wyrazic krotko, tylko mowi zawile i nic z tego nie moznna zrozumiec czy kobieta nie potrafi na chwile zamilknac aby facet mogl spokojnie przemyslec, to, co chciala powiedziec ? ;) - ogolnie - upierdliwosc ! -wieczne krytykanctwo ( co jest zrozumiale, gdy ma podstawy ale gdy sama zasluguje by jej wymienic kilka uwag, obraza sie lub placze). tak naprawde nie mozna sie dogadac, kiedy kobieta nie widzi u siebie niczego zlego, za to u faceta tak napiszcie, czy macie podobne doiswiadczenia............cdn.

Gość wetooo
ieganie caly dzien w mojej koszuli, z rozmazanym po nocy makijazem i mizanie sie o seks nie myje się wieczorem> NIE ZMYWA MAKIJAZU?? masz budaske dziewczyne :p

Gość AaliyahHaughton
te motyle sa przereklamowane piszesz bzdury, chodzenie na wywiadówki, czy po dzieci do przedszkola czy złobka to żadna łaska, tak samo trafianie do kibla a nie obok, ogólnie pieprzysz bzdety i widac ze jestes dupkiem

bieganie caly dzien w mojej koszuli, z rozmazanym po nocy makijazem Twoja kobieta śpi w makijażu? :D nie mam pytań

miaalem taka alle juz przegonilem, nie ma jak wolnosc ! AaliyahHaughton - nie zarzucaj mi pisania bzdur, takie jest zycie mojego kunpla. dal sie zamotac, i tak ma.co do reszty, to musialo cos zabolec zz mojej listy :classic_cool: nieznana - wyjasnilem wyzej. niektore kobiety tak maja, wydaje im sie, ze jak nie zmyja tapety na noc sa bardziej pociagajace :P

to co piszesz o siedzeniu przy komputerze nie zalicza się raczej do uprzykrzania życia przez kobietę :) widocznie to Twój kumpel jest niedojrzałym emocjonalnie gówniarzem, skoro chowa się za kompem pod pozorem "pracy" aby tylko nie spędzić czasu z kobietą, którą sam sobie wybrał :)

jak można nasikać obok?? boże, nie chcę nigdy takiego oblecha w domu :o Kiedyś słyszałam rozmowę świeżo upieczonego małżonka z kolegą, o tym co mu się podoba i nie podoba w małżeństwie... powiedział, że teraz mu ciągle marudzi żona o wszystko i że na przykład czepia się go, że nie zamknął lodówki :o cymbał do kwadratu :o

Jakieś jędze te spotykane przez Ciebie kobiety.Gderające i wścipskie.

jak to nie - nie ma wtedy czasu na kobiete, a ona dulczy i przeszkadza :classic_cool:

masz racje, ze jedze. ta ostatnia opowiadala mi o swoich znajomych nie zostawiajac na nikim suchej nitki. ukrocilem to. jestem sam ale szczesliwy :classic_cool: nie macie wyczucia, co mozna powiedziec facetowi, a o czym raczej zamilczec.taka jest prawda.

Jednym słowem kobieta to samo zło?

szowinista z Ciebie jak się patrzy :classic_cool:

szczerze mówiąc, jako że jesteś facetem, który obszczywa pół łazienki, lepiej się stało, że się żadna z Tobą nie męczy :) o fuj, nadal nie mogę z tego sikania obok :P

wyszłam z kąpieli Po ciemku,na śpiąco to i nie trafia.Zrozum.

No to jak nie trafia, to niech chociaż po sobie umie posprzątać, a nie to zostawia swojej dziewczynie :o jak można być takim obleśnym :o jakaś podstawowa higiena mogłaby być zachowana :o

zadna z was nie czyta ze zrozumieniem, podalem takie przyklady, co nie oznacza, ze sam sikam obok :P :classic_cool: i to jest przyklad na to, ze nie rozumiecie, co sie do was mowi i pisze :P