Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja222222222222222

bielizna- jaka jest wasza ulubiona firma?

Polecane posty

Gość alicja222222222222222

bo nie wiem jaką najlepiej kupować. zwykle nie przywiązywalam takiej dużej wagi do bielizny i kupowałam różną ,ale teraz jak mam faceta , którego naprawdę kocham postanowilam trochę zainwestowac ;)

Gość 12345654321
Triumph co za badziew tandetne materialy i przedewszystkim niepowazna rozmiarowka. A gdzie 60 C D czy E ?? Firma ktora wszystkie piersi wrzuca do jednego wora najlepiej kazdej wcisnac 70-75 B albo C atak naprawde to nie sa prawdziwe rozmiarypiersi polskich kobiet tylko tatandetna firemka tak uwaza. Placi sie tylko za nazwe. Porzadne biustonosze kosztuja w granicach200 zl sa odpowiednio uszyte i wyprofilowane i pochodae glownie z UK. http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ -to jestprawdziwy kalkulator kobiecych biustonoszy a nie tapozal sie boze rozmiarowka z Triumpha.

moja ulubiona bielizna to corin jest swietna maja rozne rozmiary i jest swietnie uszyta, do tego śliczna

Triumh jest fajny dla szczupłych kobiet tylko i wyłącznie. Wszystkie rozmiary są szyte na 1 kopyto i nie ma fasonów dla większych kobitek ( mimo iż rozmiary większe są).

Gość jukrecja
ja ostatnio zaczęłam próbować bieliznę z nipplex . Mam od nich jeden komplet jest całkiem niezły. Ostatnio widziałam, że na fanpagu na FB rozdają majteczki więc można się załapać i samemu przetestować.