Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika 24

Czy mlodej atrakcyjnej matce latwo jest znalezc faceta na stale ?

Polecane posty

jestem przykładem na to że można-mam 10 letnią córkę i z moim facetem jestem od 4 lat,a mój R jest ode mnie o 4 lata młodszy-jest super ale miałam kiedyś taki dylemat jak autorka

Gość to jest kara za dmuchanie
no pewno, mało to pedofili

Gość KalaSol
pewnie ze znajdzie ale napewno nie takiego ktory bedzie bez brakow bo co za normalny facet rzuci sie na laske z dzieckiem ? i bedzie pracowac na nie swoje moze sa tacy ale ja bym np nie weszla w zwiazek z mezczyzna z dzieckiem

Gość mikio343
Najpierw trzeba odrzucić kilku czyichś mężów szukajacych rozrywki - z doświadczenia wiem że jest ich mnóstwo!!! później dałam anons na portalu randkowym zaznaczając że mam dziecko - i odpowiedziało kilku ciekawych facetów - wybrałam takiego który mi najbardziej pasował .....i za 3 miesiace mamy ślub , po 2 latach bycia

Gość mikio343
Angelika 24 - TY tu rządzisz !!! Ty wybierasz jesteś osobą odpowiedzialną, ciepłą bo masz dzidzię - będą się bic o Ciebie , faceci lgna do mamuś - oczywiście Ci wartościowii bo po co Ci jakiś kolejny cienki lovelas :)

Gość Libido25
oczywiscie ze kazdy szuka mlodej matki zeby ja i jej benkarta zasponsorowac :)

Gość u mnie jesteś bez sznas

Gość szanse ?
szanse masz na znalezienie kolesia ktory bedzie cie traktowal jak worek na sperme a szans na zwiazek na dlugie lata nie masz

znam duzo dziewczyn, ktore maja dzieci z poprzednich zwiazkow i sa szczesliwe w nowych.Wiec to co piszecie to totalne w wiekszosci bzdury.Jesli spotka sie ta drugą osobe to juz niewazne czy ma dziecko czy je, jesli sie w niej zakocha. nie trzeba byc super laska aby byc w drugim zwiazku z dodatkiem.potrzeba po prostu trochę czasu a miłosc sama znajdzie.

a faceci pisacy U mnie bez szans to żenada, skad mozesz wiedziec co przyszłość przyniesie.

Gość silacz90
ja akurat wiem ze dzieciatej bym nie chcial - tak samo jak zadna laska nie szuka kolesia z dzieckiem....ot tyle , szczesliwe zakonczenia to sie tylko w filmach zdarzaja