Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhghghg

Wiecie jak moja znajoma poznała swojego obecnego męża?

Polecane posty

Gość hhhghghg

Zarejestrowała się na forum samochodowym (zakupiła nowy wóz a w kwestii motoryzacji była kompletnie zielona), miała z czymś tam problem i pewien użytkownik zaproponował jej, żeby do niego zadzwoniła to on jej w razie czego pomoże. No i zadzwoniła raz, drugi. Postanowili się spotkać i... od 2 lat są małżeństwem :) To wspaniałe, że można znaleźć miłość zupełnie jej nie szukając ;) Fajna historia, co? :)

Gość i fru i sru
a siostra mojej znajomej poznala w ten sposób ze dla beki puscila smsa pod przypadkowy numeer gostek odpisał, tak sie zaczeło ..i są małzenstwem.jak znacie jeszcze jakies takie ciekawe historyjki piszcie- fajny temat moze być

Gość hhhghghg
i fru i sru - niesamowite :) Aż trudno uwierzyć :)

Gość przstan gadac sam
ja poznalam mojego narzeczonego przez bloga :p pisal komentarze pod moimi postami, pozniej zaczelismy wymieniac poglady, rozmawiac ze soba a w skoncu sie spotkalismy :)

Gość i fru i sru
naprawdw ;) jakby to nie byla moja znajoma tylko np hist z neta to nie wiem czy bym uwierzyla;)

Gość hhhghghg
To jednak musi być przeznaczenie :)

Gość apoptoza
podobna historia do i fru i sru - moja przyjaciółka puściła sygnał pod przypadkowy numer, okazało się że facet mieszkał 30 km od niej, więc się spotkali, są trzy lata po ślubie :P a ja swojego (co prawda nie męża jeszcze) złapałam za klatę w tramwaju, bo tak mną rzuciło, że się pierwszy jako podpórka napatoczył. i tak go już łapię czwarty rok :classic_cool: