Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgghhgghghfhfff

prawo jazdy wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gfgfgghhgghghfhfff

JAK TO JEST LUDZIE moj facet jechal od 11:16 do 12:06 !!!!!! prawie godzine! Wszystko bylo bardzo dobrtze i udupil go na koncu bo niby na linie ciagla wjechal!!! MOZE SIE ODWOLYWAC??

Gość gfgfgghhgghghfhfff
ale sluchajcie to powazna sprawa bo kurde od kiedy egzaminuje si egodzine!!?? slyszalam ze 20minut trwac ma egzamin a tu co..!!?? Moze wygrac odwolywanie czy tylko brudow sobie narobi ??

Gość jak sierota
wjechał na ciągłą linię to niestety :)

Gość agnueuseq23
20 minut moze trwac ... ale nie musi !!

Gość guomi
słońce, egzaminator ma prawo przedłużyc egzamin jesli nie jest pewny umiejetnosci osoby egzaminowanej :)

Gość niby się tyle egzaminuje
ale ja osobiście jechałam 50 minut, bo Pan egzaminator stwierdził że duży ruch stoimy w korku i że nie da się w tak krótkim czasie przeprowadzić wszystkich elementów. No ale zdałam, to pretencji nie mam:)

Gość gfgfgghhgghghfhfff
no taak to lepiej niech caly dzien trzymaja! to na pewno nikt nie zrobi bledu ! kazdy robi bledy !!! Glabow po 20minutach puszczaja a takich co umieja jezdzic oblewaja!!!

egzamin ma trwać około 25 minut (co nie znaczy że nie może dłużnej) ale ten czas obejmuje tylko jazdę po mieście a nie też plac)

Gość agnueuseq23
dokładnie ... jak widzi że kursant sobie radzi dobrze to można skończyc po 20 minutach :) widocznie miał jakieś zastrzeżenia do twojego chłopaka skoro chciał żeby pojeździł dłużej ... no zdarza się .. wiem że żal bo długo jeździł ale nie on pierwszy i nie ostatni... zda kolejnym razem

te 20 min to minimum,jest oczywiste iz przez te 20 min nie jestes wstanie zaliczyc wszystkich "punktow"z z przebiegu egzaminu praktycznego..... no niestety najechal na ciagla:(a to blad i niestety musi isc na kolejny egzamin,powodzonka

Gość gfgfgghhgghghfhfff
jak teraz nastepnym razem go nie przepuszcza to nie wyrobie:[ jestem w ciazy i sie niepotrzebnie denerwuje!!!!!! juz 5raz bedzie podchodzil co za zycie!! mowie niech caly dzien trzymaja kazdego ! do cholery

do autorki -->>> jesteś w błędzie, można egzaminacyjnie jeździć nawet więcej niż godzinę, zależy ilu jest chętnych.

Gość ja tez wjechalam na ciagla
ale snieg jeszcze lezal i powiedzialam, ze to mnie zmylilo i linia wygladala jak przerywana buhahah i zdalam :)