Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghgn

moje piersi -ich wyglad mnie przeraza:/

Polecane posty

Gość bghgn

wygladaja jak 2 rozciagniete worki;( cos okropnego mam to od zawsze mam 24 lata i od kiedy pamietam sa w takim stanie -jak oklapniete psie uszy;( co zrobic? nie chce ingerencji chirurgicznej pomozcie

Gość dakiiiiiajjjx
najwidoczniej chodziłaś w źle dobranym staniku i przez to piersi straciły kształt. Musisz zainwestować w dobry staniki i ćwiczyć ( znajdz w googlach ćwiczenia na bist) , powinien ich stan sie poprawić

Gość bghgn
staniki kupuje z tych drozszych ;/ wiec nie wiem o co chodzi

Gość guomi
to nie kwestia ceny tylko właściwego doboru rozmiaru

Gość bghgn
mam 36 c

Gość guomi
zmierz sobie obwód pod piersiami, bo to jest ta pierwsza wartość, którą podajesz, no chyba że jesteś noworodkiem, to tyle mozesz mieć ;)

Gość bghgn
mam dokładnie 36/80 c tak kupywałam do dzisiaj staniki jak wroce z pracy skorzystam z tej tabeli dziekuje

Gość dakiiiiiajjjx
tak stanik musi być dobrze dobrany, nie koniecznie drogi. Może gwałtownie schudłas i dlatego piersi ci obwisły, na pewno ćwiczenia poprawią ich stan

Gość Simona1811
Nie przejmuj się wyglądem piersi. To nie takie ważne. Jeżeli dbasz o figurę, dobre samopoczucie i zdrowo się odżywiasz, to piersi też zaczną wyglądać trochę lepiej. Skóra zyska jędrność, może uda się trochę tłuszczu zgormadzić w piersiach ;) Przede wszystkim - zaakceptuj samą siebie.

Gość bghgn
wiec mierze pod biustem i w jego najszerszym miejscu tzn gdzie? na lini sutków? pytam powaznie a jesli sutki sa nisko?

Gość guomi
masz ten sam rozmiar co ja :)

Gość bghgn
tzn tak mi sie wydaje bo od kiedy pamietam kupuje takie staniki a nie mierzyłam sie jeszcze zrobie to jak wroce z pracy

Gość kami sami
daj zdjęcie to ocenimy czy takie wory

Gość guomi
aha, kup sobie jeszcze balsam ujędrniający, przeznaczony tylko do piersi, one tez pomagają :) powodzenia

Gość guomi
zeby tak wyglądały, to musiałabyc sporo schudnac i nie cwiczyc, a poza tym masz dopiero 24 lata, wiec to raczej niemozliwe, bo kolagen temu przeciwdziała, wyolbrzymiasz słonko ;)

Gość brrrrrronka
Moje cycki też wygladały kiepsko już w wieku 15 lat :/ Pojawiły mi się wtedy rozstępy. Troche mam pretensje do mojej mamy, że nie przypilnowała mnie w kwestii staników. Dosć szybko mi urosły cycki, już do ich ostatecznego rozmiaru, a mama na początku ich rozwoju kupiła mi jakis płaski stanik i potem już sie tą sprawą nie interesowała. A ja cielę byłam i wstydziłam sie w ogóle na ten temat z nia rozmawiać Szybko ten stanik przestał mi pasować, zresztą i tak go nie za bardzo nosiłam, bo 12-13-latka w staniku to sensacja. Szkoda, ze mama mi wtedy nie wytłumaczyła, co i jak. W ogóle moja rozwijajaca sie seksualnosć była tematem przemilczanym. tak czy siak, cycki miałam juz duże, takie jak teraz - pod jakies 75, w - 100. Bez stanika - ciażenie szybko zrobiło swoje, tym bardziej przy srórze, która szybko musiała sie rozciągnąć od zera do dosć dużych rozmiarów - no i mam te rozstępy :/ Teraz mam 30 lat i dopiero od jakichś 10-8 lat nosze porzadne staniki, dopasowane, a nie jakieś łachy odziedziczone po nie wiem kim :/

Gość kami sami
o matko nawet nie wiedziałam że ona ma takie zwisy:O ćwicz , ćwicz i jeszcze raz ćwicz i nie możesz sie garbić, trzeba mieć wyprostowaną sylwetkę bo to też powoduje obwiśnięcie biustu

Gość autorka_tematu
niestety moje sa identyczne jak na zdjeciu;/ nie przesadzam