Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto taka maala ja

85/60/85 co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość oto taka maala ja

coo sadzicie o takich wymiarach przy 164 wzrostu? ja bardzo vhce przytyc ale cwytam sie wszytskiego i nic nie pomaga wiec moze przyjdzie mi tak przezyc cale zycie:( co o tym sadzicie?

Gość oto taka maala ja
wszyscy mowia zem patyczak i mam bardzio chude raczki i za chude lydki przez co moje nogi wygladaja jak krzywe :(

A ja mam 165 wzrostu i wymiary 82, 62, 82. i też chcę przytyć 3 lub 4 kilogramy ale co z tego. szybka przemiana materii

Gość drobna nieduza
Właśnie, szybka przemiana materii to moje przekleństwo. Mam już dosyć tego jak wszyscy się nade mna użalają!! Albo robią przedstawienia z wywalaniem oczu i udawaniem przerażenia "Boże jakas ty chuda!! Ty cos jesz?" Poza tym jest tak, ze osoby z nadwaga traktowane są poważnie i ludzie im wspólczują a nasze problemy są bagatelizowane, kwitowane śmiechem :( Panuje powszechne przekonanie, ze latwiej utyć niz schudnąć, niestety nie jest ona prawdą powszechna, którą do każdego da się zastosować :( Łączę się z wami, chudielcami w bólu i czekajmy na lepsze czasy! :D

Gość anakondaxxx
zamiast sie cieszyc to ty skamlesz jak jest gruba to zle jak chuda tez zle wezcie sie zajmijcie czyms a nie uzalac sie nad soba