Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwsjksjk

idiota zlapal mnie za tylek

Polecane posty

Gość qwsjksjk

jakis czas temu kolega kolegi zlapal mnie za tylek odwrocilam sie i z szoku wykrztusilam tylko "nie radze ci" od tamtej pory jestem zla na siebie ze nie strzelilam go z liscia ale cos mnie przyblokowalo w tamtym momencie :/ mam jakies glupie wyrzuty sumienia z tego powodu ze tylko zwrocilam mu uwage zamiast jeszcze dodac do tego plaska. powinnam miec wyrzuty sumienna ?

Gość kid car
to zalerzy ja często łapię za tyłek inne dziewczyny ale to zalerzy od sytuacj i żadko się obrażaja a le jestem taki bardziej żartownik to może dlatego poprostu dam sie lubić

Prawda jest taka że mimo upływu czasu ciągle o tym myślisz i nie chcesz się przyznać do tego że cię to podnieca :-P podświadomie marzysz o tym by sytuacja się powtórzyła :-P on łapie cię za tyłek, ty mu wypłacasz liścia, on upada, a ty stajesz rozkrokiem nad jego paszczą i oddajesz mocz w jego nozdrza :classic_cool: tego właśnie pragniesz :classic_cool: to cię podnieca :classic_cool: w innym razie byś już dawno o takiej błachej sytuacji zapomniała :-P

Gość qwsjksjk
podnieca haha dobre :P ehh nie lubie takich bezczelnych typkow

Taaaaa...........żadna nie lubi, a jednak skądś się tacy biorą :-P

Gość Monnka
lubie takie "świete" panienki :D

Gość kid car
taaaaaaaaaaaaaaa bułkę przez bibułkę huja goła ręką

Gość .......asfasgasgfg
omg jakie ty masz problemy...idz do niego,wyjeb mu liscia i bedzie spokoj.

Gość qwsjksjk
nie lubie i tyle a ci ktorzy robia to skurwysyny i tyle do powiedzenia w tym momencie nie jestem swieta ale nie bedzie mnie jakis dupek dotykal

Gość kid car
trzeba było mu to powiedzieć wyjebać skopa w torby a nie bijesz tu teraz bezsensowną pianę a gasnących gwiazdkaczh na niebie

Gość qwsjksjk
powiedzialam mu ze nie radze zeby cos takiego robil

no ale dalej nie wiadomo co chcesz nam przekazać? :-0 złapał za tłuste dupsko to trza było od razu liściem potraktować, a skoro tego nie zrobiłaś to znaczy że albo to lubisz (bo według psychologów zaprzeczanie jest jakąś tam formą akceptacji :-0 sic!!!) albo po prostu się nudzisz i ni chuja nie masz nic konkretnego do powiedzenia w tej chwili :-0:-P obstaję jednak przy pierwszym :-P podjarało cię to że ktoś w końcu odważył się chwycić twój cellulit.........fakt, przez odzież, ale zawsze to coś :classic_cool: :-P

Gość qwsjksjk
mozina zmien dilera tyle ci powiem zwrocilam mu uwage to nie bylo tak ze sie usmiechnelam i nic nie zrobilam tylko po prostu zaluje ze go nie uderzylam i tyle

no ale dalej nie odpowiedziałaś na konkretne pytanie: i co w związku z tym? :-0 mamy iść i zlinczować łebka bo ty się nagle obudziłaś po dwóch tygodniach? :-0

Gość fabiane
na takczki z gnojem w wywiezc chuja ze wsi :D:D:D