Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 priorytetów jakimi kieruje sie kobieta przy wyborze faceta.

Polecane posty

Gość ona2662
Inteligencja, poczucie humoru, opiekuńczość, czułość, zapewnienie poczucia bezpieczenstwa (nie mam tu na mysli pieniędzy!) - taka pierwsza myśl.

Gość edydda
1. Mozg (nie wzrost) - nie sadz wszystkich po swojej dziewczynie

ok mówisz i masz: 1. inteligencja 2. poczucie humoru 3. kultura osobista 4. oczy 5. dłonie 6. przyzwyczajenia 7. pomysł na życie 8. hobby 9. praca 10. nie moze miec alergii na sierść

Gość tyu7yjhtgrfcdsx
- czy moge mu zaufac, czy jest porzadny - czy pije % i pali - czy jest zaradny - wiek - czy czuje sie przy nim bezpiecznie, pewnie, swobodnie - czy mamy podobne priorytety i wartosci w zyciu - czy mamy wspolne zainteresowania - wyglad (ogolnie czy mi sie podoba, czy jest szczuply), wzrost (wyzszy ode mnie-mam 165cm-ale max 185-nie lubie wysokich) - jak spedza wolny czas - jak sie ubiera kolejnosc przypadkowa

Gość tyu7yjhtgrfcdsx
- czy pije % i pali chodzi o to zeby nie palil i nie pil duzo

1. charakter 2. porozumienie miedzy nami 3. zainteresowania 4. poczucie humoru 5. oczytanie 6. tolerancja dla mojej potrzeby wolności 7. głos 8. musi lubic koty :D 9. musi lubić jeść 10. musi mieć znajomych

Gość kakaka88333
1. wyglad zewnetrzny 2. charakter 3. higiena osobista 4. poczucie humoru 5. wiek 6. zainteresowania 7. czy lubi psy 8. nalogi 9. status materialny 10. wykonywany zawod

Gość sdfsdf
Prosze 1. $ 2. $ 3. $ 4. $ 5. $ 6. $ 7. $ 8. $ 9. $ 10.$

Gość cala prawda
1. $ 2. $ 3. $ 4. $ 5. $ 6. $ 7. $ 8. $ 9. $ 10. $ a reszta sie dopasuje z czasem :D

Gość prawdziwe 10 powodów
Lekko to zmodyfikuję: 1 -> $$$ 2 -> $$$ 3 -> $$$ 4 -> $$$ 5 -> $$$ 6 -> $$$ 7 -> $$$ 8 -> $$$ 9 -> uroda 10 -> jakiś inny irracjonalny powód

Gość kasia szczera prawda
1.kasa (duzo kasy) 2.wzrost 3.duzy wacek 4.ogolna dobra prezencja 5.wyrozumialosc (zeby wybaczyl ze sie z jego kumplami zabawiam) 6....i to by bylo na tyle :)

Gość TH is IT F
Jeszcze w szkole średniej to tak dziewczyny nie szukają kogoś z pieniędzmi ale też fajnie jak nie jest biedny. Potem to już jednak musi zarabiać 3500 zł minimum Na wygląd kobiety lecą od kilku do kiludziesięciu lat (mniej wiecej do starości)

Gość TH is IT F
już sie zaczynaja prowokacyjne durnowate wpisy

"Darker - " musi mieć znajomych" - Żebys mogła im dawać d**y za jego plecami, co?" a do tego znajomi sa potrzebni? ;) ma miec znajomych bo po pierwsze cenię lubi społecznie dostosowanych, po drugie - musi się czasem gdzieś przechowac kiedy mam ochote na chwile samotności.

Gość patinkton
1.przedewszytkim wierny(to tak na sam początek) 2.wiadomo,że z punktem 1 wiąże się zaufanie 3.z poczuciem humoru 4.czuły misio 5.chce czuć się przy nim bezpiecznie 6.zrozumienie 7.rozsądny 8.szczery(w miarę) 9.pomysł na życie 10.i te brązowe oczy...mmm:)

"Darker - " musi mieć znajomych" - Żebys mogła im dawać d**y za jego plecami, co?" a do tego znajomi sa potrzebni? ;) ma miec znajomych bo po pierwsze cenię lubi społecznie dostosowanych, po drugie - musi się czasem gdzieś przechowac kiedy mam ochote na chwile samotności.

Gość kobietom starczy duza kasa
reszte przeboleja jak to bedzie:D

Gość na czarno zadna nie pisze praw
dy

Gość TH is IT F
Jaka waga i wzrost ?

Gość lilyjf
1 $ 2 $ 3 $ 4 nie bajerant 5 musi jakos wygladac 6 wyzszy ode mnie 7 nie konmtroler smsow i maili 8 nie moze palic trawy i brac narkotykow 9 higieniczny 10 nie cham

"Darker - "ma miec znajomych bo po pierwsze cenię lubi społecznie dostosowanych" - Tak, bo to cię ochroni przed tym, że cię w d**e kopnie jak mu się inna spodoba. Wspaniała logika" Twoja również. jak sie ma jedno do drugiego? jakbym chciała sie zabezpieczać przed kopnięciem w dupę na korzyśc innej, to bym wybrała człowieka niedostosowanego społecznie, kompletnie bez znajomych. szanse na to że zauroczy sie kimś innym bylyby o wiele mniejsze wtedy. ale na szczęście nie mam takich lęków :)

Gość rufru teraz ludzie mają więcej
internetowych znajomych niż tych z reala.takie są czasy i nie ma się co oszukiwać.znajomi najczęściej odzywają się gdy czegoś potrzebują.

Gość TH is IT F
Mam dobre serce i jasną duszę

Gość moi lolita
1) inteligencja 2) wrażliwość 3) ciekawe zainteresowania 4) wzrost 5) cierpliwość 6) głos 7) stosunek do muzyki (ulubiony gatunek, umiejętność gry na instrumentach itp.) 8) umiejętności w łóżku 9) stosunek do zwierząt 10) cała reszta cech zewnętrznych

oczywiscie, ze wyglad jest bardzo wazny. czym dziewczyna ma sie spotykac z factem tylko dlatego, ze ma ciekawy charakter?? Nie sadze, on musi byc poprostu w "naszym" typie

Gość moi lolita
aaaaaaa, zapomniałam o wierności i szczerości - to powinno być gdzieś na szczycie listy!