Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy hourrse

Wiecznie zazdroszcze ładnym dziewczynom.. Zbliza się wiosna..

Polecane posty

Gość happy hourrse

Zazdroszcze koleżanką ze mają piękne włosy, zgrabne są, maja ładne piersi, wszystko im pasuje. Nie moge sie z nimi kolegowac bo zazdrosc mnie zżera- jak mogę ją pokonać? Wiem, że to bardzo brzydka cecha, ale nie potrafie nie zazdroscic- też chciałabym mieć ladne, lśniące wlosy, ktore zawsze pięknie będą wyglądaly.. niestety nie wygladaja , bo taka ich uroda..

Eeee.. ja też jestem brzydka.. i jakoś sobie daje rade. musisz zauwazyc w sobie piękno.:) to pierwszy krok..:)

Gość happy hourrse
Ale ja nie umiem.. zwlaszcza jak jestem z moimi kolezankami i one sa pieknie ubrane, zostaja zauwazane przez facetow..

Gość pffffpfffffpfffffff
jak o siebie nie zadbasz to to samo nie przyjdzie.wiosna, troche sportu, jakas dietka,zestaw witamin, nowy kosmetyk czy ciuszek, jakies zabiegi pielegnacyjne i juz poczujesz sie lepiej a dobre samopoczucie to krok do czucia sie atrakcyjna. od biadolenia jeszcze sie nikomu nic nie poprawilo;)

dokładnie, trzeba wziąć się za siebie zamiast siedzieć i narzekać 'wszystkie takie ładne oprócz mnie'

hunnie - co to za bezedura , ze nie jesteś ładna? jesteś!! i nie warz sie myśleć inaczej bo ci łepek urwę :)

Gość jijoi
kolezankOM!!