Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzieckoSzczęscia

To chyba desperat, kolejny...

Polecane posty

Gość DzieckoSzczęscia

poznalam na portalu faceta, fajnie nam sie pisalo nawet. Dal mi naiary na swoja NK, napisalam ze pozniej zajrze bo teraz musze leciec a on na to " a co z nasza znajomoscia, mam jakas szanse?" no sorry taki tekst po raptem kilku krotkich meilach o dupie maryli. nie wiem czy rozwijac to bo taci zdesperowani mnie draznia.

Gość ubrane fakty
ciesz się ze Ci miłości od razu nie wyznał

Gość oleeej są
żałośni. tez takich poznawalam. i jeszcze jak mi facet po pierwszym spotkaniu pisze: mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu na powitanie nie bedziemy sobie rak podawac. dasz sobie skrasc buziaka? :O

Gość Bella w sukience
wiosna idzie co z wami;) na wiosne romanse;) I fajnie jak facet jest konkretny;):)):D

Gość DzieckoSzczęscia
szkoda mi troche bo nawet niezly sie zapowiadal. a potem tacy tu siedza i placza ze zadna ich nie chce. a przeciesz sa tacy mili i kochani, wredne baby leca tylko na drani... tak to jest wlasnie TA kategoria.

Gość Lilly Evangelin Ewellin
pewnie wolałabyś takiego, który by cię zwodził, nie odbierał telefonów, nie odpisywał na sms... :D popieram Bellę :)

Gość rodzynka26
najgorzej jak na pierwszym spotkaniu milosc wyznaja, zycie planuja, i jezor probuja wepchnac

Gość Bella w sukience
zgadzam się z Lilly evanegilią;):D:P A Mój zawsze udaje, że dzwoni przez telefon w aucie:D To co mu będę przeszkadzac:P:D jak rozmawia;)

Gość oleeej są
nie popadajmy w skrajnosci. ja osobiscie lubie męskich facetow, a nie cieple kluchy.

Gość DzieckoSzczęscia
nie wolalabym ale sa jakies granice. przeciesz tak naprawde to on nawet nie ma pewnosci ze ja jestem ta za ktora sie podaje a nie np. podstarzalym gejem. Wymienilismy raptem kilka zdan przez net, a on juz taki zdecydowany. przeciesz najpierw trzeba ta znajomosc przeniesc na taki etap na ktorym bedzie mial chocby pewnosc ze nie jestem tym gejem :-P a dopiero potem rozwazac o ewentualnych szansach na rozwiniecie

Gość Bella w sukience
O tak:): jest męski jak ma telefon przy uchu (niby dzwoni;) i prowadzi auto lub stoi w śniegu 50 cm ode mnie, a tu śnieg pada:D Ale byłby jeszcze męski bardziej gdyby odłożył telefon i..zajął się mną:D:D

Gość Lilly Evangelin Ewellin
no własnie - nie przesadzajcie... w całym moim dorosłym życiu tylko raz spotkałam się z facetem, który znał mnie coprawda wcześniej przez siostrę, ale osobiście rozmawialiśmy dopiero pierwszy raz a on już kupował obrączki :D Nie potrafiłam mu odmówić kolejnego spotkania a on przyjechał po mnie i z kwiatami do mojej mamy:O Nie muszę dodawać, że już się nie umówiłam więcej, ale kontakt pozostał przez wspólnych zanjomych :) Jak się później po latach okazało(po tym jak wychował sobie żonkę) nie był desperatem, tylko tyranem i człowiekiem nie znoszącym sprzeciwu. Żone zmusił do chodzenia na siłownie, kazał farbować włosy na blond, musiała ubierać się w to co on jej kupił... koszmar... Także wiecie, tak trudno oceniać czy desperat:)

Gość Bella w sukience
dobre:D, że nie jesteś gejem:D

Gość DzieckoSzczęscia
sek w tym ze takim nie chodzi o ciebie, oni po prostu rozpaczliwie szukaja kobiety :-(

Ale o co ta histeria ? Przecież nie prosił cię o rękę tylko pytał się co na razie czujesz. Czy chciałabyś się spotkać, czy jesteś zainteresowana dalszym rozwijaniem znajomości. Oczywiście popełnił błąd zdradzając,że mu prawdopodobnie zależy na tobie i znajomości z tobą ale to nie znaczy,że jest desperatem. Jest po prostu szczery i nie zdeprawowany przez kobiece gierki godowe :] Chociaż to wszystko tylko teoria podparta skąpymi danymi źródłowymi :) Ullathil nalla ullam Urangaadhenbadhu...

Gość ciekawa tego
" pytał się co na razie czujesz." "zdradzając,że mu prawdopodobnie zależy na tobie" gdybysmy byli po pierwszym spotakniu to ok ale chyba sam/a uznasz ze takie okreslenia po kilku zdawkowych meilach na portalu brzmia conajmniej smiesznie. Przeciesz po tak powierzchowym kontakcie jest sie co najwyzej zainteresowanym tym, kto sie kryje za profilem a przynajmniej powinien do tego tak podchodzic ktos powazny.

ja sie mam nidlugo spotkac z jednym poznanym na necie i on chce od razu buziaka:P Love, love, love ❤️:D Love, love, love ❤️:D Love, love, love ❤️:D