Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze studiow i tego

co sie stanie jak nie odbiorę papierow z uczelni??

Polecane posty

studia bezplatne więc nie będa mi chyba naliczać odsetek?? tyle że mają mój odpis matury...no ale ja mam oryginał... dostałam obigówke i się ząłamałam :( musze odwiedzić tyle miejsc ;/ łacznie z dwoma akademikami!! to skandal!! bo ja mam zamelodwanie w miejscu studiowania, więc jakim cudem by mi przydzielili akademik??? UCZELNIE I DZIEKANAT PROSZONE są o MYSLENIE!!! o ludzkie myslenie ;/

Gość yyyyyy ahaaaa
no wlasnie, a co jezeli obiegowke mam w porzadku, a nie odbiore papierow? co wtedy? moja uczelnia jest na drugim koncu polski, a te papiery nie sa mi potrzebne (same kopie, oryginaly mam w domu).

a chciało Ci się obiegówkę wypełniać?? u mnie to jest chore...conajmniej 8 miejsc odwiedzić, łącznie z biblioteką wydziałową o której nawet największe kujony nie wiedziały że jest taka biblio dla nas :o

Gość yyyyyy ahaaaa
ja nie wypelnilam, w ogole tam nie bylam:P ale z niczym nigdzie nie zalegam i zastanawiam sie, czy beda jakies konsekwencje nieodebrania dokumentow. ale mysle ze nie, zreszta nawet powiadomienie wyslali zwyklym listem, gdyby to bylo cos powaznego wysililiby sie na polecony:D

Gość lillali
skoro mieszkasz w miejscu studiowania, to co za problem? No bez przesady.

no ja też z niczym nie zalegam ale te... nie mogą oczywiście tego sprawdzić w systemie komputerowym bo komputery są od tego by popylać w głupie gry i naszą klasę odpalać zamiast obczaić który student co ma....zastanawiam się czy by nie podrobić podpisów w obiegówce??? w ogóle to o tej sprawie napiszę do gazety....bo to nie do pomyslenia by posyłać osobę w 7 miejsc z których nawet nie korzystała...ba nawet nie mogłaby korzystać!! niech jeszcze sprawdzą czy w miejskim szalecie nie zalegam , czy papieru nie ukradłam :o Polska...

a wyobraź sobie że jestem chora, i dlatego też zrezygnowałam ze studiów, nie jestem w stanie teraz jeździć w te wszystkie miejsca ;/