Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chelsie

jak mu to wytłumaczyc???

Polecane posty

Mam chlopaka i jestem z nim szczesliwa, problem w tym ze od niedawna zaczal sie kolo mnie krecic pewien koles... Odprowadzil mnie raz do domku i na pozegnanie dal buziaka w policzek, ale to bylo raczej wymuszone przez niego! Ciagle pisze, ma dziewczyne (a przynajmniej tak mi mowil i widzialm ich fotki, chociaz moze byly one starsze, moze juz z nia nie jest bo wszystko naa to wskazuje... Ostatnio Zostawil mi na bramce czekoladki bo nie moglam wyjsc do niego... Jak mu dac do zrozumienia ze nic z tego nie bedzie??? On powioedzial ze sie we mnie zakochal... Nie wiem co z nim zrobic... Nie chce skonczyc tej znajomosci ale tez nie chce z nim byc!!!

Gość bojabojaboja
A dlaczego nie chcesz kończyć tej znajomości? Przecież sytuacja jest jasna jak słońce. On się zakochał, ale Ty masz chłopaka, więc mówimy grzecznie papa.

Gość dwudzietoolatka
Chyba jesteś bardzo młoda. Wydaje mi się, że on również nie jest Ci obojętny. Zastanów się, czy bardziej zależy Ci na Twoim obecnym chłopaku czy na owym tajemniczym koledze. :)

Oczywiscie ze na chlopaku moim, ten koles nie jest w moim typie i nie wyobrazam sobie zebym mogla z nim byc!!!

Gość dwudzietoolatka
Jesli zależy Ci na chłopaku, to powinnaś zakończyć tę znajomość. Jej scenariusz jest dość przewidywalny.

Gość bojabojaboja
A czy Twój chłopak wie, że masz adoratora?

Tylko ze ta znajomosc ma sznase na przetrwanie tylko do czerwca... potem juz ani jego a ni mnie nie bedzie! i ja tylko pisze dlatego ze chce sie poradzic jak mu to wytlumaczyc!!! Nie pociaga mnie on jako facet i love z tego nie bedzie!!! Po prostu go lubie, z mojej strony nic nie ma i nie bedzie!!!

tak, mowielam mojemu chlopakowi! Ale dla niego to nic nowego bo ciagle jakis chlopak sie pojawia i on wie ze moze mi zaufac w tej kwestii!!! Nie jestem z tych co dzis maja jednego a jutro z drugiego!

Gość bojabojaboja
No nie wiem, do mnie by raczej dotarło jakby facet powiedział, że ma dziewczyne, bardzo ją kocha i nie zostawi. Zresztą nie wiem co innego mogłabyś mu powiedzieć w delikatny sposób.

Gość dwudzietoolatka
Nie wytłumaczysz mu tego. Jakbyś tego nie rozegrała, zranisz jego męską dumę. Może i nie będzie z tego "love", ale na pewno nie będzie też przyjaźni. Jeśli szybko nie zakończysz tej znajomości, to Twój chłopak może pomyśleć, że nie jesteś mu wierna. Wiem, że to trudne, ale podobną sytuację przestudiowałam na własnym grzbiecie wiele lat temu. :)

Juz wszystkiego probowalam, ciagle pytam sie o jego dziewczyne, ale zauwayzlam ze nie lubi o niej mowic. Tak samo zapytalam sie jakby ona zareagowala na to, on stwierdzil ze nie musi nic wiedziec... To jego pierwsza dziewczyna i jest z nia ponad rok... Tia.. poznac go z moim:D Nie wiem czy znalezliby wspolny jezyk:D

Z moim chlopakiem jest tak, ze on nigdy nie zabronil mi pisac lub spotykac sie z kolegami! A z tym prawie sie nie widuje bo mi sie nie chce nawet! Na te czekoladki napisalam mu ze rozumiem ze to tak po kolezensku, a on ze jak chce to moge tak to uznac a on zrobil to z przyjemnoscia

Gość bojabojaboja
Mi by sie nie chciało w coś takiego bawić. Szczególnie, że facet to po prostu dupek, który mając dziewczynę kręci z innymi. Nie mam szacunku do takich ludzi.

Nio wlasnie ja watpie w to ze on ma ta dziewczyne bo unika rozmow o niej!

Gość bojabojaboja
Dziwne myślenie. Jakby jej nie miał to by chyba powiedział. To go raczej stawia w lepszym świetle.

Gość dwudzietoolatka
To, że unika rozmów na jej temat nie znaczy, że ona nie istnieje.