Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex doświadczeni

sex doświadczeni

Polecane posty

Gość sex doświadczeni

Dość często pada takie stwierdzenie że lepszy w łóżku jest doświadczony facet niż prawiczek itp. Skoro tak twierdzicie to powiedzcie mi drogie panie czym to doświadczenie się wyraża w łóżku ? Bo ja jako prawiczek nie jestem sobie w stanie wyobrazić co można tam zrobić lepiej a co gorzej ? Więc pytam o co w tym chodzi ? O odpowiednią grę wstępną ? O obserwacji mowy ciała partnerki i odpowiedniej reakcji gdzie złapać gdzie popieścić ? Dobranie pozycji ? Pytam bo nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić co można zrobić nie tak. No chyba że są kolesie co po prostu ściągają majty sobie i jej i zaczynają wkładać na siłę

1-włożyć też trzeba umieć 2-nie skończyć w 3 min 3-umieć się poruszać 4-doprowadzić do orgazmu partnerkę... to przychodzi z doświadczeniem.

tak jak z ryba i czlowiek w wodzie. Schemat poruszania sie ten sam, rozni sie technika.

Gość sex doświadczeni
1-włożyć też trzeba umieć A jak można niby nie umieć ? Mi się wydaje logiczne że nie będę go wpychał na chama tylko najpierw cipka musi być wilgotna i lekko delikatnie najpierw główka i potem powoli cała reszta niczym ruszający pociąg :P

Gość tylko nie prawiczki
człowieku, nigdy juz nie pojde do łóżka z prawiczkiem, raz mi sie zdarzyło i juz nigdy wiecej !!!!!!! wystarczyło ze mnie dotknał i juz sie spuscił..... potem za chwile był znow gotowy ale nie potrafił trafić :( myslałam ze pekne ze smiechu nie wytrzymał długo we mnie i skonczył juz po minucie nie wiedział za bardzo gdzie piescić jak piescic jednym słowem KATASTROFA WOLE DOSWIADCZONYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sex doświadczeni
no cóż peszek :P w twoim przypadku. Dalej sobie nie umiem wyobrazić jak można nie trafić. Jak by tam było 8 dziur . omg