Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,m nkjn

Czy ja mam z wlasnym chlopakiem porozmawiac o tym co czuje ostsnio i czego mi

Polecane posty

Gość ,m nkjn

brakuje ??? daje mu delikatne znaki, ale on chyba ich nie widzi , albo specjalnie udaje. Juz nie moge wytrzymac mam swoje potrzeby , on chyba o nich zapomnial, zapomnial, ze ejstem kobieta ... Faceci nie lubia takich rozmow . Mam mu wytlumaczyc to jak krowie na granicy ;/

Gość nenffa
A o co dokładnie chodzi, czego Ci brakuje? Facetom zazwyczaj trzeba mówić wprost, bez ogródek ;)

Gość ,m nkjn
brakuje mi uczucia, dobrego slosa, przytulenia czasem ale nie tylko wtedy gdy chce mu sie sexu, zaniedbal mnie jest mi z tym zle , chodze smutna, nic mi sie nie chce, cholernie mi brakuje jego., niby jest , ale w ogole go nie czuje, jakby byl nieobecny, pojawia sie tylko w tedy gdy chodzi mu o sprawy intymne, ale to tez nie do konca, bo i podczas tego nie potrafi mnie nawet pocalowac

Gość nenffa
Hm, być może uczucie z jego strony się wypaliło? :( Jak długo ze sobą jesteście? Czy kiedyś był inny?

Gość ,m nkjn
jeszcze miesiac temu bylo dobrze 4 lata , nie wiem o co mu chodzi a zazdrosny jest strasznie

Gość ,m nkjn
ja chce tylko wiedziec czy wypada z nim o tym gadac , nie chce pogorszyc sprawy

Myslę, że powinnaś mu powiedzieć to wszytsko otwarcie ale w stylu "misiu chciałabym żebyś mnie częsciej przytulał, brakuje mi tego" a nie jechac po nim:) Faceci każdą jazdę traktuja jako atak na siebie i myślą, ze są beznadziejni a to powoduje że sie odsuwają. Szczera rozmowa ale na spokojnie, bez wyrzutów.

Gość nenffa
Po pierwsze- pamiętaj, że zazdrość o niczym nie świadczy, a już na pewno nie o zaangażowaniu, prędzej o tym, że facet jest zaborczy. Porozmawiaj z nim spokojnie, nie obwiniaj go i nie osądzaj, powiedz tylko, że Ci przykro i potrzebujesz czułości. Pamiętaj też, że takie zmiany w zachowaniu zawsze o czymś świadczą; to normalne, że po długim czasie związku namiętność troszeczkę "opada", ale taki nagły brak czułości jest znakiem, że coś tu nie gra.

Gość ,m nkjn
wolalabym, by sam o tym pomyslala, a tak bede sie czula jakbym go do tego zmuszala mimo jego woli ;/ ale mam taka potrzebe, bez tego czuje sie ebznajdzienjnie , zle mi, i wiem ze jak tak dlaej bedzie to to sie popsuje ... bo ja nie wytrzymam jestem uczuciowa i ktos mi te uczucia musi czasem przelac . Dzieki bardzo:) oczywiscie rozmowa bedzie delikatna , spokojna i suptelna

Gość ,m nkjn
wez;/ niektorzy jak juz cos napisza to rece opadaja, sama sobie zrzuc ja nie mam z czego - pa

Gość nie wszyscy to lubią
kiedy zechce seksu powiedz: "przepraszam, ale nie mogę" zapyta dlaczego powiedz: nie mogę w ten sposób, bez czułości na co dzień, nie potrafię i wtedy mu wytłumacz bo w tej chwili jesteś traktowana jak przedmiot powiedz mu, że na to nie pozwolisz, bo jesteś człowiekiem a przede wszystkim kobietą a kobieta potrzebuje innego traktowania

kiedy zechce seksu powiedz: "przepraszam, ale nie mogę" zapyta dlaczego powiedz: nie mogę w ten sposób, bez czułości na co dzień, nie potrafię i wtedy mu wytłumacz bo w tej chwili jesteś traktowana jak przedmiot powiedz mu, że na to nie pozwolisz, bo jesteś człowiekiem a przede wszystkim kobietą a kobieta potrzebuje innego traktowania

masz do mnie pretensję, że twój facet traktuje cie jak worek na spermę? widocznie jestes tylko tyle warta...

meżczyźni nie cierpią naszych szczerych rozmów kiedy to wreszcie pojmiecie nie ma nic gorszego i irytującego dla nicj, niż posadzenie ich przed sobą i rozmowa to musi wyjść mimochodem, ma być powiedziane naturalnie a nie w formie "musimy porozmawiać"\ wtedy nic się nie zyska a on może się jeszcze wkurwić

Gość 12345654321
nie wszyscy to lubią Widac masz ograniczone doswiadczenie bo ja znam mezczyzn ktorzy sami daza do rozmow chetnie mowia o tym czego im brakuje i rownie chetnie kobiete pytaja czego kobieta potrzebuje lub czemu jest przygaszona. Mase jest facetow ktorzy potrafia wspolnie z kobieta na drodze rozmowy wspolnie rozwiazac problemy. Nie rob z facetow jakis ulomow ci faceci ktorzy nie chca rozmawiac poprostu sa niedojrzali nie wynika to z ich plci.

akurat :D i znasz takich mnóstwo, jasne :D

Gość ,m nkjn
drzewicki a gdzie Ty zauwazyles, ze ja mam do ciebie jakies pretensje o to czego mi brakuje , co ? Powinenes sie najpeirw zastanowic nad tym co chcesz napisac, bo napisales glupote , to Ci na nia odpowiedzalam, a teraz twierdzisz , ze jestem workiem na sperme, obrazasz mnie w ten sposb ... Nie oceniaj ludzi w ten spsob , nie znajac ich , nie wysluchawszy do konca. Pozdrawiam, pa Dzieki za rade , uwazam, z ekazda z was ma troche racji:) wyciagnelam wnioski, przemyslalam, juz wiem co zrobic powinnam

Gość 12345654321
nie wszyscy to lubią Tak znam mnostwo i rowniez meza mam takiego bo za nieedojrzalego smarka bym nie wyszla.

Gość ,m nkjn
gdybyscie nie dawali nam powodow i i by tych rozmow nie bylo :)