Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc....

Dla mojego męża jestem brzydka ,ma mnie za nic.

Polecane posty

Gość mam dosc....

Wpadłam w straszne kompleksy. A mianowicie mój mążpowiedział ostatnio przy znajomych że mógłby mnie puszczać samą na imprezy i wszędzie bo wyglądam tak że naprawdę nie ma się co martwić i zaczął się śmiać. Już nie raz mówił że uważam się za jakąs piękność a wcale nią nie jestem i nigdy nie byłam .Twierdzi że nie mam szans żeby sobie kogoś znaleźć bo nawet nikt się za mną nie ogląda z tego co widzi . Mam już dość tego traktowania nie wiem co ze sobą zrobić . proszę pomóżcie

Gość frsgfvdxrfs
ja bym za takiego nigdy w zyciu nie wyszła...ale jak juz to zrobiłas to sie rozwiedz

Gość KAśka tryska cytryna
ale jebnięty:O jak ja nienawidze facetów:O:O:O zrób coś z tym i nie rób z siebie cierpiętnicy .. nie pozwól jemu na takie zachowanie ..ja bym gnoja od razu pod ściane wzięła..a jestem młoda :] i każda kobieta jest atrakcyjna ,są tylko niezadbane i zagubione...

to zacznij udawac ze masz kochanka,zobaczysz co wtedy powie,a najlepiej to wywal dziada na zbity pysk.nie szanuje cie

Gość mam dosc....
o to chodzi że on nie jest jakiś bardzo przystojny. raczej to on się ogląda za wszystkimi dziewczynami. bardzo mnie rani tym wszystkim. sprawiłze nie moge sie na siebie patrzeć. jego typowe zachowanie to wychodzi z domu sam. w aucie puszcza radio full i słyszy go całę osiedle i jeździ po miescie

Gość szanuj sie
rozwiedź sie nie bądź glupia ,mąż ma cie w dupie i do tego mowi ze jestes brzydka a ty dalej z nim jestes?!!

Gość mam dosc....
z resztą bardzo mnie lekceważy . nie wiem kiedy ostatni raz powiedział mi że ładnie wyglądam nawet gdy się postaram.

Gość szanuj sie
skoro uwaza cie za brzydką to raczej nie powie ze ładnie wygladasz:(

Gość mam dosc....
wiecie problem jest w tym że mamy synka. mówiłam o tym mojej przyjaciółce. doradziłą żebym przestała się przejmować takimi pierdołami ze każdy facet taki jest i każdy zdradza a mamy dziecko .

Gość kjkjljll
on cie kompletnie gnoi..za jakis czas bedziesz czula sie zerem, twojer poczucie wartosci spadnie do zera. Obudz sie. Ten facet traktuje cie skandalicznie. Boze rozwiedz sie. Juz nie bedzie nigdy lepiej. Nie po takich slowach. Nie marnuj sobie zycia.

Gość szanuj sie
skoro cie uwaza za brzydka to nie powie ci ze ladnie wygladasz;/

Gość mam dosc....

Gość mam dosc....
mówiłam o tym mojej przyjaciólce. doradziła zebym sie nie przejmowala takimi pierdołami że każdy facet taki jest i prędzej czy później zdradzi a my mamy dziecko

Gość wiesz co autorko
mi sie wydaje, ze twoj maz jest megazakompleksiony i poprawia sobie humor sprowadzajac - w swoim mniemaniu - ciebie do jego poziomu atrakcyjnosci. co nie zmienia faktu, ze jest chamem wygadujac takie rzeczy, tym bardziej przy osobach trzecich :O kochasz go? czy rozwod wchodzi w gre? jesli wchodzi, to wiej od niego galopem, bo te jego ciagle gadki cie zniszcza. powodzenia :)

Gość szanuj sie
ja na twoim miejscu bym sie rozwiodła i co z tego ze macie dziecko, myslisz ze jak masz synka to musisz z mezem byc na sile?!

Gość zielona_fala
hmm nieładnie z jego strony po chamsku dwlikatnie ujmując mam pytanko czy do łóżka z tobąjeszcze chodzi? otrząśnij się zacznij myśleć o sobie o swoich potrzebach nie słuchaj tego co mówi do ciebie odrzucaj to od siebie jeszcze w towarzystwie to powiedział masakra separacja albo rozwód spytaj go co o tym sądzi ?

Gość A przyjaciółki nie słuchaj.
Widać że twoja sytuacja jest jej obojętna.

Gość wiesz co autorko
co za bzdury, ze kazdy facet taki jest :O :O :O moj nie jest, a zapewniam cie, ze pieknosc ze mnie zadna ;) jestem przecietnej urody, nawet pare kg mam za duzo, za to on jest przystojny i babki na niego leca - golym okiem widac :D jednak w zyciu, ale to w zyciu tak sie do mnie nie odezwal :O jestesmy para od ponad 10 lat, oboje 30-latkowie.

Gość zielona_fala
mój ostatni mówił mi to samo nawet jak byliśmy sami :(

Gość malami;;;;
prawdziwy facet taki z jajami nie powiedzialby swojej kobiecie czegos takiego ja po 20 paru latach malzenstwa sie czegos takiego nie doczekalam i mysle nie doczekam bo mam prawdziwego faceta na dobre i zle a ty trafilas na wymoczka co swoje kompleksy chce na twoich plecach wyladowac... odstaw go og lozka, kuchni zacznij wiecej w siebie inwestowac a zobaczysz jak on bedzie sie robil maluchny...mozesz mu powiedziec ze poznalas kogos i jezeli mu nie pasujesz to bedzie koniec z wami a propos ze kazdy facet zdradza......nie prawda:)

Gość malami;;;;
np. mój udaje że mnie nie zdradza :)

Co z tego ,że macie dziecko? myślisz ,że dziecko będzie szczęśliwe wychowując się przy nieszanujących się rodzicach? czy będzie szczęśliwy widząc smutną matkę i gnojącego ją ojca?? Myślę ,że właśnie dla siebie i dla niego powinnaś się wynieść. On ojca nie straci a Ty będziesz kocha mogła zaznać szczęścia bo kobieta szczęśliwa = kobieta doceniana. Rozwiedz się i mówię to ,ze szczerego serca ,że Ci to radzę. Ten gnój nie ma prawa Cię tak traktować sama chętnie bym mu nakopała!! zobaczysz jakby był zdziwiony ,że Ty taka potulna pokazujesz pazurki! Jesteś młodą kobietą nie marnuj życia przy nim ze względu na dziecko a dowal mu alimenty za to! i poszukaj mieszkania i wynieś się z dzieckiem od tego bydlaka !

Gość her komendante
jak jesteś brzydka i mówi prawdę to lepiej żeby się oszukiwał i siedział cicho , co?

Gość her komendante
to jak jesteś brzydka to ma być cicho i milczeć a nie mówić prawdę , co?

Gość her komendante
sam/a spierdalaj mogła np.przestać dbać o siebie a wtedy to od razu widać

Gość popieram w 100% energiczna30
zrób te 3 rzeczy i domien swoje zycie a on to co, piękny i gładki? ty go możesz puszczac samego na imprezy, tym bardziej ze cham z niego. zadbaj o siebie i ciesz sie zyciem. odżywiaj sie zdrowo, pojdz do fryzjera, pomaluj paznokcie, opal sie, zrob zakupy. idzie wiosna, dobry czas na zmiany

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
zostaw jego , on Ciebie wcale nieszanuje, co Ty tam jeszcze robisz?Jest tyle facetow pozadnych. Twoja przyjaciolka niema racjize kazdy facet zdradza i tak mowi. Moj Maz niejest taki i zanm wielu innych ktorzy sa pozadni.

Jak można być z kimś kto Cię nie szanuje?! I po co?? Nie szkoda Ci życia na bycie z kimś takim?

Gość her komendante
sam/a spie**alaj przy znajomych to też w 4 oczy przecież się jej nie pomnożyły