Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionyyyo

Jak mozna bezbolesnie zakonczyc swoje zycie?

Polecane posty

Gość zaciekawionyyyo

jw

Gość Adam z Posłuchyy
powąchaj moje prącie chłopcze a umrzesz słodko

nie rób tego,nie zakończysz swojego życia a jedynie w przyszłym życiu będziesz mieć sto razy gorzej niż w obecnym ;/ problemy trzeba rozwiązywać,a nie uciekać od nich. Życie jest najważniejsze

Gość Adam z Posłuchyy
milky way -w przyszłym zyciu hahahaha dziewczynko słodka haha

Gość zaciekawionyyyo
czyli co np?

to nie jest smieszne.Możecie sie śmiać,ja i tak wiem,że jest reinkarnacja.Sami kiedyś sie przekonacie

Możecie sie śmiać,ja i tak wiem,że jest reinkarnacja.Sami kiedyś sie przekonacie No nie wiem w jaki sposób miałabym się przekonać :O Nawet gdyby reinkarnacja by istniała, to i tak się tego nie pamięta

Gość oleńska
hipnoza

No nie wiem w jaki sposób miałabym się przekonać - wystarczy wszystko dokładnie przemyśleć :P świat nie jest od tak,musi mieć sens.Niebo i piekło wiadomo,że jest pozbawione sensu,tak samo nicość.No ale pewnie,najłatwiej w nicość uwierzyć,nie?? :O

No nie wiem w jaki sposób miałabym się przekonać - wystarczy wszystko dokładnie przemyśleć :P świat nie jest od tak,musi mieć sens.Niebo i piekło wiadomo,że jest pozbawione sensu,tak samo nicość.No ale pewnie,najłatwiej w nicość uwierzyć,nie?? :O

Gość gość
ale tak naprawdę powiedzcie co mam wziąć żeby usnąć i się nie obudzić. Mam 60-ąt lat i męża pijaka i dość wszystkiego. Pomóżcie błagam mam dość!!!

Gość gość
Czad jest bezbolesny.

Gość gość
Zapij się na śmierć.

Gość gość
Przestań pieprzyć, porzuć męża i zacznij od nowa. 60 lat, to żadne wytłumaczenie. Za długo czekałaś na cud. Sama pokieruj swoim życie. Nigdy nie jest za późno.

Gość gość
Posłuchaj nie rób tego gdy kiedyś mój przyjaciel popełnił samobójstwo bo się z niego śmiali ja z tęsknoty za nim nie mogłam wytrzymać ciełam się i planowałam jak popełnić samobójstwo ale ludzie na świecie mają większe problemy niż my proszę Cię nie rób głupot bo pomyśl co twoja rodzina będzie czuła okropny ból nie warto tego robić bądź silna nie daj się zycie jest tylko jedno też miałam problemy przez które nie wytrzymywałam ale nie warto

Gość Irytacja

Powiedzieć płaczącemu "inni mają gorzej" to tak jakby śmiejącemu się "nie ciesz się, bo z czego? Inni mają lepiej"

Przestańcie porównywać. To nie działa, a raczej dobija, bo człowiek ma wrażenie, że jego ból jest bagatelizowany