Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowa dziewczyna

wróciłam z randki.....co myślicie o takim facecie

Polecane posty

Gość randkowa dziewczyna

To było nasze trzecie spotkanie, niespecjalnie podobał mi się od początku, ale postanowiłam dać mu szansę. Dodam, ze z wyglądu mi się podoba, chodzi mi raczej o jego zachowanie a bardziej podejście do życia. Nie myslcie tylko ze lece na jego kasę, bo tak nie jest, ale zwracam uwagę na ogólną zaradność dorosłego faceta. Facet ma skończone 30 lat. Ma wyższe wykształcenie i z tego co wiem całkiem w porządku pracę. Ale....mieszka z rodzicami w mieszkaniu i ze swoją 27 letnią siostrą.....do tej pory nie pomyslał o niczym swoim. Rozumiem jeszcze żeby był to duży dom, to usprawiedliwiałoby go np zamiłowanie do ogrodnictwa i inne takie tam, ale 30 letni facet w mieszkaniu i mamusia gotująca obiadki? ech.....dowiedziałam się o tym dopiero dzisiaj. Druga sprawa.....sprawia wrażenie takiego życiowego mazgaja. Niby opowiadał mi o swoich konferencjach które przeprowadzał, wycieczkach, oklaskach jakie zdobywał - jest wykładowcą na uczelni (między innymi), ale z drugiej strony widzialam w nim takiego trochę mazgaja jak to narzekał na to że skaleczył się w palec i przez to nie pójdzie na basen...... Trzecia sprawa.......ma dziwne, wręcz cholernie dziwne poczucie humoru, mówił np że jego sąsiad udzielał mu rad typu: 'nigdy nie bił żony żeby tylko zbić ale jeśli już to od razu zabić....' Miało to być niby zabawne, nie traktował tego poważnie, śmiał się z tego sąsiada, ale czy dorosły facet nie powinien mieć pojęcie co wypada a czego nie wypada mowić dziewczynie z którą chcę sie coś tam kręcić? Kolejna rzecz: Ja ubrałam sie ładnie. Nie wystroiłam się niewiadomo jak, ale ubrałam sie kobieco. Spódnica, szpilki, szeroki pasek, obcisły sweter na zapinanie itp. On przyszedł ubrany w polar marki : kappa, na to jakaś tam kurtka i cholernie stare i trochę podarte buty typu: adidasy....nie wyglądało to apetycznie:( Co sądzić o takim facecie? Ogólnie jest miły, wydaje się że ma dobre serce i z wyglądu jest w porządku, ale te rzeczy tak bardzo mnie odrzucają. czy takiemu facetowi warto dać szansę?

Gość kobieta to taka człowieka
Analogicznie sąsiedzkich porad: Nie kop go tutaj, od razu zakop.

Gość malgorzataa90
pewnie dobrze mu z mamusia,wiec dlaczego mialby sie wyprowadzic?tak mu wygodniej.a fecet jak nie umie o siebie zadbac,to o Ciebie tez nie bedzie w stanie.

Gość HHHFI
Lepiej skup sie na sobie ile ty masz lat 20?