Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zielonego pojęcia

Wózek z przekładanym siedziskiem, proszę o pomoc !!!

Polecane posty

Szukam wózka spacerówki na dużych kołach z przekładanym siedziskiem, albo przekładaną rączką. bardzo proszę o pomoc, jak jakieś znacie to wpisujcie firmę, model i orientacyjną cenę może byc nawet "z wyższej półki", ale tańsze też wpisujcie

Gość Dominika___________
Interesuje mnie ten temat. Ale szuka tylko z przekladana raczka a nie siedziskiem, szukam gondoli z przekladana raczka.

Gość Dominika___________
Mialo byc: szukam;)

my mamy z przekładanym siedziskiem, emmaljungę :) jest to najlepszy, najłatwiejszy do prowadzenia wózek jaki znam :) emmaljunga ma też modele z przekładaną rączką, są wygodne, ponieważ rączka po przełożeniu ma regulowaną długość, dzięki temu dobrze się prowadzi w obie strony ;) miałam też wózek hauck z przekładaną rączką, ale tamten nie był wygodny tylko w jedną stronę...

Gość Dominika___________
Moge prosic o link do gondoli z przekladana raczka?

Gość ratatuja
firma jackmar , polecono mi i jestem zadowolona wózek spacerowy z przekładana raczka

Gość Dominika___________

Gość Dominika___________

Gość QUINNY polecam
QUINNY FREESTYLE przekładane siedzisko, kupiłam spacerówkę rok temu za 1200zł można kupić też gondolę oddzielnie nową ok 600zł lub używaną po jednym dziecku np. na allegro ok 200zł. 2 lata gwarancji na stelarz, materiał ściągany do prania. Pasuje też fotelik samochodowy maxi cosi adaptery do mocowania były ze spacerówką. Wózek super, duże pompowane koła, zwrotny, skrętny, dosyć lekki, szybko się składa do samochodu, super na spacery na wszystkich powierzchniach od chodnika po nierówne łąki i pola. Dodatkowo oparcie można położyć na płasko do spania, a nie każda spacerówka ma tę funkcję. Nie kupowałam gondoli do niego w ogóle, dziecko 3 miesięczne już super w nim się czuje:-)

Witam was dziewczyny mam pytanko czy któraś miała wózek Implast Bolder lub Easy Go Gt 4.0 bo mam dylemat i nie wiem jaki wybrać za pomoc bym była bardzo wdzięczna :)

dzięki i proszę o jeszcze ja nie potrzebuję gondoli i fotelika, szukam samej spacerówki

teutonia fun system, cena ok 2000 zł, wyglada super i opinie tez sa o nim pozytywne, Ja sie przymierzam do zakupy,ale najpierw musze sprzedac naszego quinny...Podoba mi sie tez s4,ale nie ma przekladanej raczki

zdecydowałam się na teutonię pixxel, dobry wybór ??? znacie ten wózek, albo podobne ?