Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie ścierwo

Gdybyście mogli zmienić coś w swoim życiu to co by to było?

Polecane posty

Gość głupie ścierwo

Bo ja zmieniłabym dosłownie wszystko...

Zmieniłabym tycgh wszystkich obłudników!!! Niech znikną ze świata! Ale kiedyś nastanie taki dzień! Każdy powinien nad tym pracować i zedrezć ich plugawe maski! Tylko krzywda może to zmienić! Ból jest zdzieraczem masek! A ludzie uświadomieni to wiedzą! Ludzie uświadomieni zmieszają was z błotem obłudnicy! A wtedy ukaże się nam krwawy księżyc!

Gość ja bym zmieniła
swój wygląd i dom

Gość SaKuRa12 lat
Ja bym zmieniła jenzyk polski na jeszcze jednom inwormtykę :(

najlepsi są ci, którzy twierdzą że nic by nie zmienili, bo takie cudowne mają życie... zwłaszcza podczas wywiadów telwizyjnych słychac takie brednie- aktorka, piosenkarz... co za zakłamane świnie :classic_cool:

A ja bym nie zmieniała totalnie nic, bo zawsze może być jeszcze gozej... A zwłaszcza wtedy gdy wszystko nam się wydaje piekne i kolorowe, potem się po prostu jeszcze bardziej ...

Gość nie nawidze cie i kocham
nie poznałabym pieprzonego chuja który mi spierdolił życie

Gość nie nawidze cie i kocham
chciałabym nigdy nie poznać gnoja który zrujnował mi życie!

Gość bhvhv
ojj wiele, nie pozwolilabym sie zl traktowac, zmienilabym znajomych wczesniejszych, albo wolalabym wcale ich nie miec, nie poszlabym tez do tego liceum co wczesniej, i nie poszlabym na te studia co wczesniej , a najchetniej bym sie wyprowadzila z mojego miasta i zaczela zycie od nowa :)

Gość głupie ścierwo
Gdybym miała możliwość wyprowadzenia się i zaczęcia wszystkiego od nowa, zrobiłabym to od zaraz :(

Gość 12345654321
Je tez nic w zyciu bym nie zmienila tzn jesli chodzi o moje wybory itd. Popelnilam mase bledow zaplacilam ogromna cene ale suma sumarum duzo mnie to nauczylo zmienilo na lepsze Gdyby nie to wszyskto nie bylabym tym kim jestem nie byla bym z tym z kim jestem ... w chwili obecnej mimo jakis zawirowan zyciowych jestem bardzo szczesliwa :)

Gość wredna_maupa
dzizysss ! co za zakompleksiony i pesymistyczny naród. Ja też nic bym nie zmieniła, bo trzeba żyć tak żeby niczego nie żałować, człowiek uczy się na błędach więc musi je popełniać.