Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkka22

praca licencjacka...o matko!!!

Polecane posty

Gość iwonkka22

słuchajcie..czy jesli od dzisiaj zaczne ostro pisać pracę licencjacką to mam szanse obronić sie w czerwcu?

Gość iwonkka22
tak sie nie mogę do tego zabrac że szok...też tak macie??:(

Gość iwonkka22
pisze prace z pielęgniarstwa.

Gość ja swoją pracę
zaczęłam pisać właśnie końcem marca a skończyłam końcem kwietnia, i to z przerwą tygodniową na święta więlkanocne (porządki, przygotowania, a później 3 dni luzu:) ) Więc jak masz materiały i masz z czego pisać to spokojnie zdążysz :) Kwestia przyłożenia dupki do fotela przed kompem i lecisz!!!:)

Gość iwonkka22
sopel-lodu,a z czego piszesz prace?

Wszystko zależy od tego jak się za to zabierzesz. Z Twoim podejściem nie wróżę nic dobrego.

Gość asdsadasda
napisałam swoją magisterkę w tydzień. Materiały zbierałam na miesiąc przed obroną... Moja promotorka gryzła pazury z nerwów i krzyczała, że mnie wyrzuci. Pracę napisałam na 5+, obroniłam się na 5... Wszystko można.

Gość iwonkka22
materiały ma

Też pisałam na pielęgniarstwie na lic. badawczą. Jeśli masz już badania zrobione, to dasz radę. Teraz też mam badawczą, ale zejdzie mi dłużej, bo badania obejmą bardzo dużą grupę ludzi w trzech miastach, więc zacznę już w te wakacje.

Gość pracapracaprac
a ja piszę z promocji miasta ( to znaczy zaczynam !) i mam pytanie : macie może jakieś materiały, artykuły albo ktoś pisał podobną?? Pozdrawiam

Ja już powinnam oddać całą teorię i zastanawiać się nad częscia praktyczna.. ech.. nie wiem jak sie do tego zabrac, materialy mam..

ja mam az 2 strony licencjatu xD ale i tak do poprawki, planuje sie wziac za to w swieta? a po swietach to juz ostro do roboty, jakos to bedzie!

Gość iwonkka22
ja też się zabieram za pisanie od dziś...mam cały tydzien wolnego wiec mam nadzieje ze bedzie sporo do przodu..troche poprawilisciemi humor.:)

Gość tytyty
jaki czas po absolutorium mozecie sie bronic ? ja obsolutorium mam w czercu 2008 r. i jeszcze sie nie obronilam, jak z tym jest u was ?

Gość agaaghgavag
ja tez dzisiaj zaczynam pisac :) i musze w czerwcu obronic :)

Gość iwonkka22
ile stron mają Wasze poszczególne rozdziały?

Mam problem, wymyśliłam już temat pracy licencjackiej "Zarządzanie karierą i rozwojem zawodowym pracowników" , ale nie mam pojęcia jak się zabrać do pisania. Mam kilka pomysłów co powinno się w niej znajdować, ale nie wiem od czego zacząć. Czy mam zacząć od rekrutacji i zagłębiać się dalej w temat czy może od razu założyć, że pracownik jest już w firmie i zajmować procedurami jego rozwoju? Przydałby się jakiś dobry plan pracy :/ Niestety mój promotor nie bardzo może mi pomóc, więc jeśli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie na ten temat to proszę o pomoc.

Gość pół roku???
Ale masz problem, według mnie żaden.Teraz młodzież ma większe możliwości niż kiedyś, a mimo to odnoszę wrażenie, że chyba im się nie chce.Pracę licencjacką to się pisze tydzień ;) Studia skończyłam 6 lat temu. Ja od grudnia pisałam swoją pracę mgr, praca badawcza z 3 lat. Nie było to zżynanie po trochu z każdej ksiażki tylko własne badania, obserwacje, wnioski + opracowanie własnej matody badawczej. Jako podstawa do tej ostatniej miałam tylko zagadnienie po angielsku i musiałam sama szukać od czego zacząć i jak wykonać to potem w laboratorium. I co, dałam radę ;)Pisanie pracy było dla mnie niezwykłym doświadczeniem i wielką radością, a nie było mi łatwo, bo oprócz tego musiałam chodzić na zajęcia, biegać po bibliotekach i tłumaczyć niektóre teksty. Zresztą mój trud został doceniony i moja praca była najlepsza;)