Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clin_clinem___

Jacy sa panowie BYKI? Czy sa wierni?

Polecane posty

Gość Clin_clinem___

:)

Gość dzisiaj wieczorem sie wybieram
Z moich doświadczeń wynika że alsolutnie nie są wierni

Gość z mojego doświadczenia
też NIEWIERNI

Gość No BYczki
jak to z wami jest?

Gość mój ex byk zdradził
dopierpo po 7 latach

Gość Musze przyznac
ze nie sa

Gość byyyyyyyyyyyki
pomijajac temat - kobiety byki napewno nie sa wierne !!!!!!!!!!!!

Gość h a!
Byki i wierność!!! :O

Gość najlepszy znak dla
faceta to ryby :classic_cool:

Gość najgorszyznaktobyk
sa wierni !i bardzo sa kochliwi ! zmieniaja baby jak rekawiczki ale kazda kochaja haha poza tym nie wiedza czego chca i jakiej kobiety potrzebuja ...podlizuja sie kobiecie kupuja kwiatki czekoladki zabieraja na randki itp itd ale to nic nei znaczy ! z miejsca moga cie zostawic dla innej

Gość Clin_clinem___
Jestem zaskoczona bo byk ktorego poznalam wydaje sie calkowicie inny.

Gość moje bije i wciąż ma nadzieję
to racja :O

Gość horoskop dlla bykaa
Byki ponad wszystko cenią sobie wygodę, luksus i dostatek. Ich planetą opiekuńczą jest Wenus, dlatego mają oni zamiłowanie do wszystkiego, co kosztowne, estetyczne, wzbudza zachwyt. Bardzo dbają o swój wygląd, cenią piękno, wydają fortunę na dobre, markowe kosmetyki i rzeczy, zabawę, lubią dobrze zjeść i dobry alkohol. Inteligentni, ambitni, pracowici, stanowczy, wręcz uparci - takie są właśnie Byki.Cechuje ich romantyczność,panie jesli kochają to do bólu,stałe w uczuciach, panowie raczej lubią flirtować. Troskliwość ,wrażliwiość w nadmiarze ,kochają ludzi, Inne cechy Byka to ostrożność, opanowanie, namiętność, praktycyzm, odpowiedzialność, wytrwałość. Ludzie spod tego znaku to osoby oszczędne, ekonomiczne miekiedy nie potrafiące się "wyluzować", choc zdawałoby sie że to radosne, uśmiechnięte osoby. Do celu dążą niezwykle uparcie, nie zrażają ich przeszkody, są w swoim działaniu konsekwentni i wytrwali. Nie działają impulsywnie, nie lubią pośpiechu, podejmują decyzję powoli, zastanawiając się długo i rozważając wszystkie "za" i "przeciw". Byki nie lubią wywoływać konfliktów, są one taktowne i mają wyczucie, jednak, gdy już dojdzie do kłótni, to często wybuchają, stają się złośliwe i łatwo chowają urazy. Przede wszystkim dążą do życia w komforcie, stabilizacji i potrafią na to ciężko pracować, często swój cel uzyskują, bo Byki to także bardzo zdolne i inteligentne ,utalentowane poniekąd osoby z poczuciem humoru , zwiasującym wspomnianą inteligencję.Chętnie odpoczywają na łonie natury, w ten sposób szukają sposobu na zregenerowanie sił i inspiracji do dalszych działań. Byki to osoby czyste ,higieniczne,pedantyczne uczulone na nieład, nieporządek.

Gość LoveMee77
Potwierdzam ze byki sa niewierne!! moj ex byczek zostawil mnie po roku znajomosci dla innej;/

Gość byki to przekleństwo
miałam doczynienia z jednym bykiem i powiem jedno: NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!! ma się za niewiadomo co a z butów słoma wyłazi :O

Gość jelonekk..
bardzo wierni ...dopóki im poroża dorodne nie wyrosną :D:D:P

Gość derobinka
mój byk był bardzo dobry i wierny, ale ja nawaliłam i teraz chce do niwgo wórcić ,ale sa uparci i nie pozwala mi

Gość derobinka
mój byk był bardzo dobry i wierny, ale ja nawaliłam i teraz chce do niwgo wórcić ,ale sa uparci i nie pozwala mi

Gość szwagier to zodiakalny byk
zdradza siostre !