Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana brzydka stopa

Facet mnie rzuci bo mam brzydkie stopy!!!Co robic?

Polecane posty

Gość zalamana brzydka stopa

mam brzydkie dlugie stopy...drugi palec dluzszy od 1, do tego na kazdym 2 palcu sa po 2 odciski bo mam mloteczkowate te palce i usuwanie odciskow nic nie pomaga, ciagle robia sie nowe. Stopy to moja zmora,nienawidze ich. Reszta ciala ok. Mam 177 cm wzrostu, szczuple wysportowane cialo. faceci za mna sie ogladaja,uprawiam nalogowo fitness i z nog jestem bardzo dumna ale stopy.....najchetniej bym je obciela. Moj facet nie moze doczekac sie az naloze odkryte klapeczki wiosna. Uwielbia moj kobiecy styl ubierania sie, moje nogi ale nigdy nie widzial z bliska mych wsternych stop...jestesmy ze soba dopiero od wrzesnia i jakos im sie szczeglnie nie przygladal. Wiem ze teraz mnie rzuci,co robic ?:(

Gość Maria93
Pojebała Cię?

Gość alinnlkaa
ja mam znajomego ktory ma fiola na puncie stop... w lecie zaczyna ogladanie sie za kobietami od stop... on nie moglby miec dziewczyny z brzydkimi stopami.... :/

Gość yolQa
idź do kosmetyczki, ona Ci doradzi.

Gość uuuuła
hej rozumiem cie mój chłopak tez ma na tym punkcie fioła.Wiele razu jego zainteresowanie dziewczyną znikneło gdy zobaczył jej brzydkie stopy. Dziwne a jednak.

Gość oleeejjjjj
ja bym nigdy nie wybrała fetyszysty na faceta ...hmmmm czyli zeby odwalic od siebie fetyszyste nalezy nie dbac o stopy :P dobra zrobione...ale bede miałam ubaw :P

Gość CCC ...
moj tez ma fiola na punkcie stop. zlosci mnie to bo musze bardziej dbac o stopy paznokcie piety podeszwy. on tam zaczyna mnie calowac a raczej obcalowywuje wszystkie palce. faceci sa czasami porąbani.

Gość kk;kl;;;;;;;;;;;;;
o jacie! masakra jakaś! dobrze, że mój nie jest fetyszystą:) jakby miał mi każdego palca całować, to bym chyba się wściekła lekko.