Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagłupiaa

Potrafi mi ktoś coś poradzić?

Polecane posty

Gość jagłupiaa

Jestem z moim chłopakiem już od ponad 9msc, a wcześniej kochałam się w nim od mniej więcej 2,5roku ale ostatnio nachodzą mnie jakieś dziwne myśli, zastanawiam się czy ja wciąż go kocham bo nie tęsknie już tak jak dawniej, nie myślę o nim tak jak dawniej, boję się że się wypaliło z mojej strony, a Kuba jest naprawdę świetnym chłopakiem, kocha mnie szanuje, jest wesoły i pogodny, jak odpędzić od siebie wątpliwości? Potrafi mi ktoś coś poradzić?

Gość nie mam z kim
no wlasnie, potrafi ktos?

Zazwyczaj po jakimś czasie mija to zauroczenie partnerem ale to wcale nie oznacza że miłość wygasa, staje się dojrzalsza i pełniejsza. Wystarczy że jakiś czas pobylibyście w oddaleniu od siebie i pewnie tęsknota byłaby nie do zniesienia.

Gość jagłupiaa
no logika tez mi to podpowiada, ale chciałabym żeby było jak dawniej, i żebym przestała myślec jak to źle że już nie jest takgorąco

To trzeba nad tym popracować trochę. Jakieś randki w klimacie jak na początku znajomości, parę wypadów gdzieś bez planowania i udawanie ludzi na pierwszej randce, zaskakiwanie się nawzajem drobnymi prezencikami całkowicie nie w guście partnera i można dowiedzieć się wiele nowego o swojej miłości.

Gość jagłupiaa
dzięki myślę że to dobry pomysł