Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cypresshill15

sex po porodzie

Polecane posty

Gość gniotka
jak to- jego??

Wydaje mi się,że po abstynencji spowodowanej połogiem,wrażenie powinien na nim zrobić sam fakt,że znów możecie uprawiać seks :O

Gość jeżeli był przy porodzie
to zapomnij o jakimkolwiek seksie aż do rozwodu. To jest tak traumatyczne przeżycie dla faceta, że już nigdy nie wsadzi fujary w taką piczę. Jedyna rada, szukaj kochanka.

Gość ty powyżej masz zryty
łeb i to po całosci mój face też był przy porodzie,od tego momentu minęły już 3 lata i pieprzymy się nadal jak króliki. poza tym położna podczas porodu rodzinnego nie pozwala aby facet gapił się na cipkę rodzącej,nie po to tam przecież jest

był przy porodzie i mówi że mu się podobało i ja tez nie uwazam ze ma jakies traumatyczne przezycia :) dzisiaj zaczelismy to robic ale płakał mały ..zreszta ja i tak bylam napięta itd itp wkurzył się i zaczął sie ubierac po czym ja sie za to obraziłam i dupa :| nie lubie tak z grubej rury.faceci mysla ze wsadzą i nara :P

Gość ty powyżej masz zryty
też pamiętam pierwszy raz po porodzie.bałam się jak diabli,że będzie boleć i trochę bolało,on się nie wkurzał,było spokojnie i delikatnie i wyszło całkiem z zaskoczenia nic zaplanowanego :) byłam wtedy cholernie napalona,bo kilka tygodni przed porodem już nie mogłam się kochać

Gość urzekła mnie
twoja historia buahahaha