Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I niechce się żyć

Bezrobocie w Polsce coraz większe

Polecane posty

Gość I niechce się żyć

Dziś słuchałam programu w radio o ogromnym u nas w Polsce bezrobociu to jest naprawdę szok.2 mln ludzi bez pracy no to tak mówia nam stronnicze media ale jeszcze drugie 2mln. jest bezrobocia ukrytego i jeszcze koło 2mln, jest takich bezrobotnych co pracują po 1godz tyg.A wogóle mamy najniższe płace w Europie.Praca u nas jest towarem na sprzedaż i to często za grube pieniadze.A przeciez każdy obywatel ma zagwarantowane prawo do pracy w konstytucji.

Gość y53yh5y5ty5ryt5r
Prawo zostania prezydentem tez masz zagwarantowane jezeli bedziesz niekarana, miala odpowiedni wiek, zbierzesz podpisy i Cie wybiora. Nie znaczy to wcale ze kazdy nim zostanie.

Gość i niechce sie żyć
tak tylko że prawo do pracy jest podstawowym prawem człowieka i oto rząd powinien zadbać,a jeżeli o to nie dba to niech ustąpi są ludzie którzy się do tego nadają.

Gość Ale pierdolicie ludzie
Tak, prawo do pracy jest prawem człowieka... analogicznie można uznać za niezbywalne prawo każdego człowieka do srania, ruchania, jedzenia, nawalenia się, albo czytania głupot na kafe- niestety nikt nie chce mi załatwić darmowego kibla, dziwki, pożywienia, wódy i internetu :-( Niestety ale czasy komunizmu się skończyły moja droga 🖐️