Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość for all I care

Jestem mega rozchwiana emocjonalnie i juz sobie nie radze...

Polecane posty

Gość for all I care

mam 24 lata. Tak naprawde teraz, z biegiem czasu, nie moge powiedziec ze bylam w "powaznym" zwiazku. Niby jeden trwal 2 lata, drugi 1,5 ale to byla jakas dziecinada, tak jak teraz o tym mysle... Od jakis 3 lat sypie sie w moim zyciu uczuciowym :( z kim bym sie nie spotykala po czasie wycicha i umiera smiercia naturalna. W tamym roku 8 miesiecy "bylam" z kolesiem. Po tym czasie po prostu stracil zainteresowanie, przestalismy sie widywac, ale kontakt sporadyczny byl. Pozniej sie wyprowadzilam a po pol roku nagle ze zdwojona sila uderzyl. Ahh jaki on byl kochany, no na rane przyloz. W przeciagu miesiaca ja bylam u niego 4 dni, pozniej on u mnie 5, no bajka. Aby znowu z dnia na dzien mnie olac. Ogolnie ten czlowiek jest juz dla mnie stracony i mimo ze mam jakis pociag do niego to nie dam sie kolejny raz :( obecnie mam 3 kolegow (z kazdym wczesniej cos tam mnie laczylo), kazdy z roznego miejsca w zaleznosci gdzie jestem. I na kazdym w danym momencie mam wrazenie ze mi zalezy, ale pozniej gdy mam okazje spotkac sie np. z tym drugim to juz zapominam o pierwszym i cala uwage posiwecam jemu mimo ze tak naprawde jest mi obojetny, gdyby znow pojawil sie ktos inny :o i tak sie zastanawiam... co jest kurwa ze mna nie tak ???? bo cos jest ... to nie jest normalne :o juz mam dosc sluchania i tlumaczenia sobie ze "pewnie jeszcze nie trafilam na tego jedynego" bo coraz bardziej mi sie wydaje ze to nie o to chodzi :( i tak sie zastanawiam

Gość nie dorosłaś jeszcze
najzwyczajniej najpierw poukładaj swoje życie a potem próbuj z kimś się wiązać

to zastanów się po skierowaniu od psychiatry do psychologa. Bedzie lepiej i skuteczniej

Gość for all I care
poukladaj swoje zycie ? tzn co masz na mysli ? cala reszte poza ta sfera mam unormowana. Jestem ogolnie szczesliwa i nie moge narzekac

Gość nie martw sie tak mocno
ja mialam podobnie przez trzy lata ciagnelam dwa zwiazki, dosc powazne, myslalam w wumie ze jestem nienormalna, w koncu jak sie jeden pan oswaidczyl przerazilam sie i ucieklam do drugiego, ktory fakt faktem tez mi sie osiwadczyl i teraz jestesmy juz 5 rok razem i jest dobrze, na twoim miejscu poczekalabym na rozwoj wydarzen, dopoki nic nikomu nie obiecujesz nie masz obowiazku byc az ta lojalna, ja tak przynajmniej uwazam, na kawe i spacer mozna sie z kazdym umowic, a z czasem sama stwierdzisz ktory facet blizszy Twojemu sercu, gwarantuje