Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_30

PLAMY + ROZSTĘPY Laser frykcyjny - DZIENNIK

Polecane posty

Gość kobieta_30

I dzień pierwszy . Twarz + próba na brzuchu ( rozstępy) Znieczulenie maścią 45 min przed zabiegiem . Pierwsze przejście laserem- do wytrzymania na twarzy, na brzuchu bezbolesne . Drugie przejście - dosyc bolesne. Trzecie bardzo boli. Po zabiegu - piecze,twarz wygląda strasznie ale szczerze przyznaje ze spodziewałam sie gorszego wyglądu, ból tez jest do wytrzymania. Witajcie. Wczoraj zdecydowałam się na zabieg laserem na twarz w gabinecie JUWENA . Od lat walczę z silnymi przebarwieniami - bezskutecznie. Jestem dzień po. Czy któraś z Was wykonywała ten zabieg? jak szybko skóra się złuszczyła ?

Gość Butterfly26
Jak tam efekty po zabiegu? Ja miałam robione dwa zabiegi laserem bbl na rumień na twarzy w gabinecie Juweny, efekt jakiś tam jest ale spodziewałam się że będzie lepiej. Dermatolog zaproponowała mi również zabieg laserem frakcyjnym Sciton profraction na przebarwienia pozapalne. Zastanawiam się czy warto się zdecydować na taki zabieg, czy po pierwszym są wogóle jakiś zauważalny efekt? Tym bardziej że zabieg ten jak dla mnie jest dość drogi więc jeśli efekt jest porównywalny do tego po bblu to nie wiem czy warto? Proszę więc o opinie osób które przeszły już ten zabieg, jakie dał efekty?

Gość fewfwe
a bo w juwenie wciskają laser nawet na wrzody na dupie