Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mogę wtrącić słówko

JESTEM W CIĄŻY Z BLIŹNIAKAMI :-))

Polecane posty

Gość co za dzieciorob
no i masz powod do dumy jak nie wiem co! XXI wiek a ta nie wie co to antykoncepcja i jeszcze sie tym szczyci. ja bym chyba ze wstydu umarla jakbym miala tyle dzieciorow... masakra.. ze tez maz w ogole sie tyka takiej rozwleczonej porodami baby....

Gość yetiiii
w szoku jestem :) pamietam Cie dużo tu piszesz o swojej czworeczce i teraz blizniaki normalnbie szok ale gratuluje :)

Gość no i jeszcze dobrze jest
gratulacje mamusku :) Dużo zdrowia dla całej gromadki

gratuluję i życzę wszystkiego dobrego :) jestem tylko ciekawa, jak ty to robisz że mając 4 dzieci masz czas żeby tyle siedzieć przed kompem:)

WIELKIE gratulacje....ta moja czwarta ciąża też w marzeniach miała być bliżniacza ...a że nie zawsze marzenia się spełniają:D

Gość slawietta
wspolczuje i podziwiam :D z dwojka ktora mam mozna zwariowac :D a co dopiero z czworka :D

Gość zauwazalska
Dziś jest 1 kwietnia....Prima aprilis Więc to info a także sposob jego podania świadczą o jednym...

Gość zauwazalska
oj stara z ciebie baba a takie coś wyprawiasz. Codziennie na kafe ktos sie chwali ze własnie zaszedł ale potrzeba do tego osobnego tematu?

co za dzieciorob no i masz powod do dumy jak nie wiem co! XXI wiek a ta nie wie co to antykoncepcja i jeszcze sie tym szczyci. ja bym chyba ze wstydu umarla jakbym miala tyle dzieciorow... masakra.. ze tez maz w ogole sie tyka takiej rozwleczonej porodami baby.... no kurwa zal mi ciebie. a moze ona chce miec tyle dziciaczkow aa ty ja obrazasz!!!! ciebie to pewnie nik sie nie tyka bo jestes taka zarozumiala idiotka!!!! a wiec zycze ci 13 - sciorga dziecii!!! do aUTROKI : GRATULACJE. CIERPLIWOSCI ZYCZE:)

Gość filipinkaala
autorko, gratulacje! kolejny cud :)i to podwójny :) i podówójne szczęście :D sama mam na razie jednego skarba ale marzy mi się trójeczka :) i zawsze marzyłam o bliźniakach :) tylko ze to zazwyczaj albo genetycznie albo wynik np kuracji hormonalnej,jak to było u Ciebie? czy mogę spytać ile masz lat i w jakim wieku dzieci, no i który tydzien ciązy? :)

Gość filipinkaala
no to pięknie :( ale zart dobry - wkreciłas sporo osób

Gość no to ci życzę
żebyś sobie to wykrakała hahaha

Gość klaudia i dominik
zauwazalska - ależ Ty rezolutna jesteś! no i co z tego, że stara baba? to już pożartować nie można? w tym kraju to same ponure gbury! :o autorko - hihi, ale byś miała niezłą niespodziankę:D podziwiam w ogóle za wytrwałość i cierpliwość, bo ja mam jedno i czasami bywa ciężko. pozdrawiam!

Gość klaudia i dominik
sorki, mogłam wziąć te słowa w cudzysłów, nie twierdzę, żeś stara tylko ktoś tam powyżej tak napisała...z resztą stara czy nie stara, humoru mieć nie można tylko narzekać ciągle nie? mentalność Polaków

Gość klaudia i dominik
napisał*

Gość hihinihih
mamo trójeczki - wiedziałam, że zartujesz, ale zapomniałam, że to dzis prima aprilis:D:D:D i zastanawiałam się dlaczego:D nawet już wpatrywałam się w twój nik wnikliwie dopatrując się jakiegoś podszywu;)

Gratuluję i... podziwiam, ja z jednym diabłem czasem nie wyrabiam :D