Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inna7774

czy dzieki skakaniu na skakance można miec płask brzuch?

Polecane posty

chcialabym miec płaski brzuch..ale oczywiście brzuszków nie chce mi sie robic..ale za to lubie skakac na skakance..i jestem ciekawa czy to pomoże mi uzyskac płask brzuch...i ile trzeba tak mniej wiecej dziennie?

Gość elissss
o dobre pytanie mam podobny problem i wydaje mi sie ze to moze jakos pomus bo spala sie tłuszczyk ale nie jestem pewna

Gość nie taka młoda
podobno można... ale ja polecam inny świetny sposób:) wszyscy mi się pytają " jak ty to zrobiłaś?!" i są w zazdrości :) mianowicie: jazda konna:D najlepszy sposób (dla wiadomości koń=zwierze)

Gość aha i ach
Z punktu widzenia kobiety w srednim wieku, czyli moim, nie. Mozesz schudnać skaczac, ale płaski brzuch to nie tylko wina tłuszczu. To p[rzede wszystkim mięśnie, które ten brzuch i flaki w środku trzymają. Ja robilam sporo, aby spłaszczyć ten brzuchol, i jedyne co daje efekty i to w miarę szybko, to nozyce pionowe i poziome 200 codziennie i brzuszki, też 200.

Gość aha i ach
Chociaż może u łodych dziweczyn jest inaczej. Nie pamietam juz :D No i jeszcze jedna rada, Francuzki tak np. robią bo tak im od dziecka wpojono, wszędzie gdzie się da i ile razy sobie o tym przypomnisz, wciagnij brzuch i trzymaj kilka sekund. i znowu wciagnij i trzymaj. i tak często jak się da w ciagu dnia, na przystanku, w ławce w szkole wszędzie.

Gość elissss
a słyszałam jeszcze ze hula hop tez działa na brzuszek i uda

Gość nie taka młoda
abo cały czas chodź z wsiągniętym brzuchem (jak jesteś prawodłowo wyprostowana, brzuch powinnaś mieć wciagnięty). Ja chodziłam do fizjoterapeutki i mi nagadała o prawidłowych postawach . Potem chodziłam z tym wciągniętym brzuchem myśląc o tym. A po jakimś czasie weszło mi to w krew i już nie umiałam mieć rozluźnionego bebecha :)