Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość show me heaven...

Boli mnie, ze ktos kto mnie skrzywdził potrafil sobie ulozyc zycie, ja nie...

Polecane posty

Gość show me heaven...

:( w perfidny sposob 2 lata temu mnie zostawił, nie chce mi sie rozpisywac na ten temat. faktem jest, ze nie, nie kocham go, nie tesknie za nim, ale nie moge przezyc tego, ze u niego jest ok a ja przez ten czas nikogo nie miałam, nie mam i nie zapowiada sie zebym miala. nie rozumiem tego, ja nikogo nie zranilam, nie skrzywdzilam i mam przesrane. tak tlyko chcialam sie wygadac.

Gość eoenfoifn
takie zycie co pradzisz

Gość uikz
ale nie ma tak fajnej dziewczyny jak ty.

Gość show me heaven...
to czy jestem fajna czy nie to kwestia drugorzędna, faktem jest ze jest szczesliwy. ja nie jestem, naprawde staram sie byc ale nie jestem. mam 25 lat i po prostu czuje sie jak przegraniec, jakby nic juz mnie nie czekalo. tesknie za tym jak mialam 17 lat...:(

Gość kacper-24...
Ja też zawsze samotny byłem

Gość show me heaven...
ja nie, tzn nigdy nie mialam wielu przyjaciol, ale zawsze ktos byl przy mnie, mialam kilku facetów, kilka milosci, ale on pozostawil ogromny slad po sobie, w psychice i w sercu. nie moge tego przebolec, nienawidze siebie za to, ze po tak dlugim czasie nadal nie potrafie na niego patrzec obojetnie, mimo, ze go nie widzialam poltora roku. nienawidze...

Gość show me heaven...
nie uskarzam sie ze zycie jest podłe, bo o tym ze jest przekonalam sie nie raz i nie dwa. po prostu musze sie wygadac, bo nie mam komu, wstyd mi za to wszystko.